• VIDEO: Rīgā aizdomās par marihuānas tirgošanu aiztur 16 gadus vecu puisi

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    9. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Brīdī vērojot kompāniju, kārtības sargi redzēja, kā viens no jauniešiem no somas izvelk maisiņu ar zaļganbrūnu vielu un padižojas vienaudžiem, tādēļ uz notikuma vietu tika nosūtīta tuvākā policijas ekipāža.

    Pirmdien, 7.oktobrī, pulksten 16.25 Rīgas pašvaldības policijas Videonovērošanas centra darbinieki skvērā pie Latvijas Nacionālās operas un baleta ēkas pamanīja jauniešu bariņu. Brīdī vērojot kompāniju, kārtības sargi redzēja, kā viens no jauniešiem no somas izvelk maisiņu ar zaļganbrūnu vielu un padižojas vienaudžiem, tādēļ uz notikuma vietu tika nosūtīta tuvākā policijas ekipāža. Kamēr ekipāža bija ceļā, videonovērošanas kamerās bija redzams, kā pie jaunieša pieiet kāda meitene un apmaiņā pret naudu paņem vienu no maisiņiem.

    Autopatruļas ierašanās brīdī iespējamā pircēja diemžēl jau bija pametusi notikuma vietu un tuvākajā apkārtnē nebija manāma, tādēļ kārtības sargi devās pie iespējamā tirgotāja. Pēc videonovērošanas centra darbinieku norādēm kārtības sargi jaunieša penālī atrada trīs maisiņus ar zaļganbrūnu augu izcelsmes vielu. 16 gadus vecais penāļa īpašnieks atzina, ka tā esot marihuāna un teicās atradis to kādā Purvciema parkā uz zemes. Tāpat jaunietis atzina, ka iepriekš netālu no operas vienu maisiņu pārdevis. Vienlaikus tika pārbaudīti arī pārējie jaunieši, taču pie viņiem narkotiskās vielas netika atrastas. Tāpat arī nekas neliecināja, ka pārējie jaunieši būtu narkotisko vielu reibumā.

    Iespējamais pārkāpējs nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē