• VIDEO: Nekvalitatīva kokaīna dēļ kāds austrālietis Vecrīgā uzbrūk velorikšas vadītājam

    Gadās arī tā
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Svētdienas naktī ap pulksten 3.00 Rīgas pašvaldības policijas videonovērošanas centra darbinieki Vecrīgā pamanīja grūstīšanos starp vairākiem vīriešiem Audēju ielā. Videonovērošanas kamerās bija redzams, ka vienam no vīriešiem sejā tiek iepūsta gāze. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā RPP ekipāža.

    Ierodoties notikuma vietā, konflikts jau bija aprimis, taču pie kārtības sargiem piesteidzās kāds vīrietis, stāstot, ka viņam velorikšas vadītājs sejā iepūtis piparu gāzi. Vīrietis runāja angļu valodā, un vēlāk noskaidrojās, ka viņš ir tūrists no Austrālijas. Kungs stāstīja, ka piparu gāzi viņam velorikšas vadītājs iepūtis sejā pēc tam, kad viņš mēģinājis ar velorikšu izvicināt dūres. Savukārt vēlāk atklājies, ka sākotnējais iemesls konfliktam esot bijis nekvalitatīvs kokaīns. Proti, Austrālietis no cita velorikšas vadītāja iepriekš bija iegādājies kokaīnu, taču lietošanas laikā viņam palicis slikti. Tā kā Austrālietim neizdevās atrast velorikšas vadītāju, kurš viņam bija pārdevis aizliegto vielu, viņš nolēmis dūres izvicināt ar citu šī aroda pārstāvi, sakot, ka viņi visi ir vienādi. Sarunas laikā ar policistiem, tūrists arī uzrādīja maisiņu ar baltu pulverveida vielu un izteica aizdomas, ka maisiņā kokaīna vietā varētu būt ketamīns.

    Diemžēl iespējamā narkodīlera notikuma vietā vairs nebija, tādēļ tūrists viens pats tika nogādāts Valsts policijā, kur par iespējamu narkotisko vielu glabāšanu un lietošanu uzsāktas divas administratīvo pārkāpumu lietvedības. Lietu iznākums atkarīgs no tā, vai ekspertīzes apliecinās, ka tūrists bija narkotiku reibumā un vai baltais pulveris satur narkotiskās vielas. Tāpat policija turpina skaidrot iespējamo narkotiku pārdevēju.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē