• VIDEO: Aizdomās par kabatzādzību Rīgā aizturēts vīrietis; policija meklē cietušo

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    30. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Svētdien, 27.oktobrī, pulksten 16.14 Rīgas pašvaldības policijas Videonovērošanas centra darbinieki pamanīja kādu vīrieti, kurš Vaļņu ielas gājēju tunelī piezogas kādam gājējam no mugurpuses un no somas izņem melnu maku. Redzot notiekošo, informācija tika nodota tuvākajai ekipāžai, vienlaikus Videonovērošanas centra darbinieki ar kameras aci turpināja sekot iespējamam zaglim.

    Meklēto vīrieti kārtības sargi pārtvēra Stacijas laukumā. Iespējamais pārkāpējs uzreiz tikai aizturēts un ievietots patruļautomašīnas aizturēto personu nodalījumā, taču nozagtā maka pie viņa nebija. Uzreiz pēc tam viens no policistiem devās apsekot gājēju tuneļus, pa kuriem vīrietis bija atnācis. Vienā no atkritumu urnām policists atrada maku, taču tajā nebija dokumentu, kas ļautu noskaidrot īpašnieka identitāti. Makā bija vien ierīce cukura līmeņa izmērīšanai asinīs un medikamenti.

    Iespējamais zaglis un maks nogādāts Valsts policijā. Pašlaik cietušā identitāti joprojām nav izdevies noskaidrot, tādēļ policija lūdz cietušo atsaukties pa tālruni 110 vai 67086200 vai arī vērsties klātienē Valsts policijā Matīsa ielā 9.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē