• Valsts policija pārtrauc bordeļa darbību kādā Rīgas daudzdzīvokļu namā

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Aizdomās par bordeļa izveidošanu, uzturēšanu, vadīšanu, finansēšanu un par sutenerismu personu grupā policisti aizturēja 1981. gadā dzimušu vīrieti, tādējādi pārtraucot bordeļa darbību.

    Pārbaudot saņemto informāciju, Valsts policijas Rīgas reģiona Kriminālpolicijas pārvaldes likumsargi augustā kādā Rīgas daudzdzīvokļu mājā konstatēja bordeli, kurš bija ierīkots vairākos īrētos dzīvokļos.

    Veicot virkni izmeklēšanas darbību, aizdomās par sutenerismu Valsts policijas amatpersonas 4. septembrī aizturēja bordeļa īpašnieku – 1981. gadā dzimušu vīrieti, kurš iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā. Tiesa vīrietim piemērojusi drošības līdzekli – apcietinājumu. Kā prostitūtas bordelī nodarbinātas personas no ārvalstīm. 

    Kriminālprocesa ietvaros tika veiktas vairākas kratīšanas vietās, kur tika sniegti seksuālie pakalpojumi, kā arī noskaidrotas 13 personas, kuras nodarbojās ar prostitūciju. Patlaban notiek pirmstiesas izmeklēšana un tiek skaidrotas visas iesaistītās personas un notikušā apstākļi.

    Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 165. panta 2. daļas –  par sutenerismu, ja to izdarījusi personu grupa. Par šādu noziedzīgu nodarījumu paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē