• Ugunsgrēkā Jēkabpils novadā gājis bojā cilvēks

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Aizvadītajā diennaktī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 31 izsaukumu – 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, astoņus uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi. Diemžēl viens no izsaukumiem bija traģisks – ugunsgrēkā Jēkabpils novadā bojā gāja cilvēks.

    21. janvārī no rīta ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Jēkabpils novadā, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju ceļa malā dega dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka notikuma vietā ar atklātu liesmu deg vienstāva dzīvojamā ēka pilnā 150m2 platībā. Dzēšanas darbu laikā ugunsdzēsēji glābēji ēkā atrada vienu bojāgājušo. Plkst. 13.50 ugunsgrēks tika likvidēts.

    Plkst. 18.32 tika saņemts izsaukums uz Kuldīgas novada Gudenieku pagastu, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg vienstāva dzīvojamā māja 100m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējies viens cilvēks. Plkst. 21.56 ugunsgrēks tika likvidēts.

    Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, lifta elektromotors, jumta konstrukcija un siltinājums, sodrēji ēku dūmvados, bez uzraudzības uz ieslēgtas plīts atstāts piededzis ēdiens, vieglā automašīna un skaidas ražošanas ēkā.

    Traģiska diennakts arī Valsts Policijai (VP) – aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 105 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki un viens gājis bojā. Kopumā ceļu satiksmes jomā sastādīti 468 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 157 par ātruma pārsniegšanu, pieci par agresīvu braukšanu, trīs par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un viens – narkotisko vielu iespaidā.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē