• Rīgā pie izglītības iestādes notverts virinātājs

    Sabiedrība
    17. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Rīgas pašvaldības policija
    Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes policisti pie kādas izglītības iestādes aizturējusi vīrieti, kurš, atrodoties kādas Rīgas izglītības iestādes teritorijā, atkailinājis savus dzimumorgānus, informē policijas preses dienests.

    14. oktobrī Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju par vīrieti, kurš, atrodoties kādas Rīgas izglītības iestādes teritorijā, atkailinājis savus dzimumorgānus. Uz norādīto adresi nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes ekipāža.

    Rīgas likumsargi, ierodoties notikuma vietā, apsekoja skolas teritoriju un pamanīja aprakstam atbilstošu vīrieti. Kungs tobrīd atradās pie skolas logiem un kūpināja cigareti. Vīrietis nespēja izskaidrot, kāpēc viņš atrodas izglītības iestādes teritorijā.

    Vienlaikus dežūrdaļas darbinieki sazinājās ar izsaucēju, kura izrādījās izglītības iestādes darbiniece. Ziņotāja apstiprināja, ka apturētais kungs atkailinājies pie pirmā stāva logiem.

    Viņa atklāja, ka pati pirmo reizi redzējusi apturēto vīrieti veicam netiklas darbības, taču citi izglītības iestādes darbinieki jau iepriekš saskārušies ar līdzīgām situācijām. Iepriekšējās reizēm par notikušo neesot ziņots policijai.

    Skolas pārstāve informēta, ka šajā gadījumā viņai būs jādodas uz Valsts policiju, lai sniegtu liecību. Sieviete uz policijas iecirkni piekrita doties nekavējoties.
    Līdz ar to vīrietis aizturēts un nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai. Līdz iecirknim nogādāta arī aculieciniece.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē