• Rīgā nodedzināta zināma narkotiku tirgoņa automašīna

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    24. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Aizvadītās ceturtdienas naktī Rīgā, Krišjāņa Barona ielā, nodedzināta Mercedes markas automašīna, kuras saimnieks bijis Valērijs Burnovs, kurš plašāku ievērību ieguvis 2006.gadā, kad tika konvojēts no Spānijas uz Latviju un tika uzskatīts par līderi organizētai noziedzīgajai grupai, kas nodarbojās ar narkotisko vielu nelegālo apriti un ieroču un munīcijas nelikumīgu glabāšanu, atsaucoties uz Latvijas Avīzi, ziņo LETA.

    Valsts policija neesot tikusi informēta par automašīnas nodedzināšanu. Laikraksts, atsaucoties uz neoficiālu informāciju, apgalvo, ka automašīnas nodedzināšana esot «uzskatāma par »sveicienu" Burnovam, kurš Latvijā bija ieradies uz neilgu laiku, liekot viņam saprast, ka «tirgus» šeit ir sadalīts un viņš te nav vēlams".

    Rīgas apgabaltiesa 2007.gada oktobrī, lietu izskatot aiz slēgtām durvīm, Burnovam piesprieda brīvības atņemšanu uz 10,5 gadiem par ieroču un munīcijas nelikumīgu glabāšanu un narkotisko vielu nelegālu apriti. Pirms tam Burnovs ilgāku laiku bija atradies starptautiskā meklēšanā, bet policija bija aizturējusi vairākus viņa grupas dalībniekus, konfiscējot gan gandrīz divus kilogramus amfetamīna un metamfetamīna, gan ievērojamu šaujamieroču un sprāgstvielu daudzumu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē