• Rīgā birojā vīrietis nošāvis tā darbinieku un izdarījis pašnāvību

    Slavenības
    Ziņu aģentūra LETA
    7. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Valsts policija šodien plkst.12.30 saņēmusi izsaukumu uz kāda ofisa telpām, kur bojā gājuši divi vīrieši, aģentūra LETA uzzināja policijā.

    Sākotnējā informācija liecina, ka kāds vīrietis bija iegājis ofisa telpās, nošāvis citu vīrieti, pēc kā nošāvies pats. Policija atzīmēja, ka noziegumu izdarījušais vīrietis ir bijis viens, tāpēc sabiedrība nav apdraudēta.

    Kāds 1973.gadā dzimis vīrietis bija iegājis kāda Kandavas ielas firmas ofisa telpās un paaicinājis acīmredzot sev pazīstamu 1970.gadā dzimušu vīrieti iznākt koridorī.

    Tur uzbrucējs vairākas reizes izšāvis uz vīrieti un vēlāk turpat ofisa telpās sev iešāvis galvā, šodien žurnālistus informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Sozinovs.

    Patlaban notikušā galvenā versija ir tāda, ka starp uzbrucēju un upuri pastāvējis konflikts, taču patlaban ir pāragri runāt, vai domstarpības bijušas privāta, darba vai biznesa attiecību dēļ, norādīja Sozinovs. Sozinovs vēl arī nevarēja pateikt, vai šāvējs agrāk atradies policijas redzeslokā.

    Policija atradusi uzbrucēja turpat ofisa pagalmā novietoto automašīnu, kā arī noskaidrojusi, ka uzbrucējam bija oficiāli reģistrēts ierocis.

    Patlaban gan ir pāragri spriest, vai uzbrucējs bijis reibumā, norādīja policijas pārstāvis. Tāpat policija vēl skaidros, kādā veidā abi bijuši pazīstami. 

    Sozinovs arī skaidroja, ka šis nav tipisks noziegums Latvijā. Viņam arī nav ziņu, vai pastāvējuši kādi aizdomīgi apstākļi, vīrietim saņemot ieroča glabāšanas un nēsāšanas atļauju. 

    Saistībā ar notikušo tiks sākts kriminālprocess un tiek skaidroti notikušā apstākļi, tostarp nozieguma motīvs.

    Jau ziņots, ka šis pēdējos mēnešos nav vienīgais gadījums, kad, izmantojot šaujamieroci, uzbrucējs nogalinājis sev pazīstamu cilvēku.

    Pērn septembra beigās aizdomās par dubultslepkavības pastrādāšanu Madonas novadā tika aizturēts vīrietis. Toreiz noskaidrots, ka kādā kūdras purvā atrasti nošauti divi vīrieši un slepkavība paveikta ar medību ieroci.  

    Gan aizturētais vīrietis, gan abi upuri visi savstarpēji ir bijuši pazīstami.  

    Uzbrucējs agrāk arī strādājis šajā kūdras purvā, taču no darba atlaists par vairākiem disciplinārpārkāpumiem, tostarp alkohola lietošanu darba laikā. Toreiz policija pieļāva, ka slepkavības motīvi varētu būt sadzīviski.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē