• Pēc soctīklos izplatītā video, kur jaunietis ņirgājas par sirmgalvi, policija aiztur iespējamo vainīgo

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Saistībā ar video, kurš tika izplatīts sociālajos tīklos, kur jaunietis vardarbīgi piekauj un aplej ar verdošu ūdeni sirmgalvi, iespējami vainīgā persona tika aizturēta tajā pašā dienā. Jaunietim tiks lemts par drošības līdzekļa piemērošanu.

    Pirmdien, 4. novembrī, pulksten 9:35 tika saņemta informācija par to, ka Vecpiebalgas novadā, kādā īpašumā, nenoskaidrota persona nodarījusi miesas bojājumus sirmgalvim, uzlejot verdošu ūdeni. Cietušais vīrietis ar vairāku ķermeņu daļu apdegumiem nogādāts medicīnas iestādē.

    Neatliekamo meklēšanas darbību rezultātā aizdomās turētais  2000.gadā dzimušais jaunietis uz karstām pēdām tika aizturēts Vecpiebalgā. Jāpiebilst, ka minētais jaunietis iepriekš nav nokļuvis policijas redzeslokā.

    Par minētā noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu, uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta 1. daļas paredzētām noziedzīga nodarījuma pazīmēm, taču kvalifikācija izmeklēšanas laikā var arī mainīties.

    Notikušā apstākļi, tostarp motīvi, tiks skaidroti izmeklēšanas gaitā. Plašāki komentāri izmeklēšanas interesēs netiks sniegti.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē