• Kratīšanā Rīgas centrāltirgū saistībā ar akcizēto preču nelikumīgu apriti aizturētas vairākas personas

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    22. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Ceturtdien AS Rīgas centrāltirgū tika veikta kratīšana saistībā ar akcizēto preču nelikumīgu apriti, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā (VP).

    Ceturtdien VP Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicija pārvalde veica procesuālās darbības Rīgas centrāltirgū, kas saistītas ar akcizēto preču nelikumīgu apriti. Kopumā veiktas vairāk nekā 80 kratīšanas un arī aizturētas vairākas personas. Izmeklēšanas interesēs plašākus komentārus likumsargi nesniedz.

    Tikmēr Latvijas Televīzija (LTV) vēsta, ka kratīšana notikusi arī pie Rīgas centrāltirgus Iekšējās drošības daļas vadītāja Maksima Danovska, kurš pirms nedēļas uz īsu brīdi tika iecelts uzņēmuma valdē. Procesuālās darbības Rīgas centrāltirgū tiek veiktas arī šodien.

    Rīgas domē aģentūru LETA informēja, ka uzņēmuma vadībai nav piemēroti nekādi drošības līdzekļi, tā sadarbojas ar tiesībsargājošajām institūcijām un sniedz visu nepieciešamo informāciju. 

    Tirgus valdes priekšsēdētājs Artis Druvinieks un valdes loceklis Kaspars Zauls atbilstoši normatīvajiem aktiem arī ir bijuši klāt, kamēr policija veica procesuālās darbības. 

    Tikmēr Rīgas Centrāltirgus pārstāvji norāda, ka likumsargi uzņēmuma administrācijas ēkā ieradušies vakar, ap plkst.15.20, bet to atstājuši šodien plkst.11.20.

    Centrāltirgus valde piedalījusies visās procesuālās darbībās, veicinot sadarbību ar izmeklēšanas darbības veicējiem, norādīja uzņēmumā. Valdes locekļiem neesot piemērots aizdomās turēto personu statuss un tās piedalījās kratīšanas procesā tikai kā juridiskās personas pārstāvji.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē