• Krievijas žurnālists Dubass izgudro viltīgu plānu, lai satiktu savu un Agneses Zeltiņas dēlu

    Atpūta
    Anastasija Kuzminova
    9. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Krievijā dzīvojošais žurnālists un pasaules apceļotājs izgudroja viltīgu plānu, kā satikties ar savu un aktrises Agnesi Zeltiņas dēlu tā, lai abiem nebūtu jāsēž pašizolācijā.

    «Pandēmijas dēļ mēs nebijām redzējušies pusotra gada. Es nevaru atgriezties Latvijā, neievērojot pašizolāciju, bet viņš nevar tikt pie manis uz Krieviju, jo patlaban neizsniedz vīzas. Tā nu mēs izdomājām tikties citā dižā, varenā un tukšā pilsētā,» par tēva un dēla ceļojumu uz Stambulu vēsta Alekss Dubass. Kopējai atpūtai viņš izvēlējās smalku pieczvaigžņu viesnīcu Four Seasons at Bosphorus, kura atrodas 19. gadsimtā celtā osmaņu pilī.

    Ierodoties viesnīcā, kungus sagaidīja patīkams pārsteigums – uz numuriņa durvju kartēm rotājās abu foto. «Nepaslinkoja, sameklēja mūsu fotogrāfijas Instagram un iedomājās, ka mums tas varētu būt patīkami. Tas tiešām iepriecināja,» attapīgos viesnīcniekus slavēja Alekss.

    Viesnīcas piedāvātās atpūtas iespējas Dubass kopā ar savu un aktrises Agneses Zeltiņas 19 gadus veco dēlu Robiju baudīja pēc pilnas programmas.

    «Parasti, kad apmeties skaistā viesnīcā, gandrīz vienmēr nožēlo, ka neatlika laika izbaudīt tās gaisotni. Jo tu taču nebrauc uz ārzemēm viesnīcas dēļ! Jaunā vietā gribas visu paspēt apskatīt, pagaršot, just pilsētas gaisotni,» atzina Dubass. Šoreiz, kad Stambula vēl atgūstas pēc pandēmijas, Alekss un Robijs viesnīcā pavadīja daudz laika.

    «Baseins ar skatu uz Bosforu, fonā neuzbāzīga lounge mūzika, ko spēlē dīdžejs, kaijas virs galvas un citas jaukas lietas, kam allaž pietrūcis laika. No šejienes tukšajā pilsētā nekur neiešu,» peldoties baseinā, pauda Dubass un atzina – tukšā pilsēta vairs nešķiet tik pievilcīga, kā ierasts.

    «Kas ir Stambula bez kapteiņa Mustafas, kas izvizinās saulrietā Zelta raga līcī, vai aptiekāra Zijas, kurš savā senatnīgajā aptiekā man ikreiz iesver vitamīnus uz retro svaru kausiem? Bez tētuka Emina, kurš krastmalā gatavo pasaulē labāko zivju ruleti lavašā, bez turku kafijas un stipras tējas tulpju formas glāzītēs…» uzskaitīja viņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē