• Koronavīruss nešķiro: pasaules slavenības, kas inficējušās ar Covid-19

    Sabiedrība
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    2. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Šodienas galvenā ziņa visos pasaules medijos ir tā, ka ar Covid-19 inficējies ASV pirmais pāris – prezidents Donalds Tramps un viņa sieva Melānija. Tas savukārt parāda, ka vīruss nešķiro un to var saķert jebkurš.

    Lai arī inficēto skaits visā pasaulē ir pārsniedzis 33 miljonus, bet mirušo skaits – vienu miljonu, allaž lielāku ažiotāžu izsauc ziņas, ka ar Covid-19 saslimusi kāda prominenta persona. Aģentūra Reuters apkopojusi slavenību sarakstu, kam šī kaite nav gājusi secen.

    • Septembra sākumā par inficēšanos ar Covid-19 paziņoja slavenais amerikāņu aktieris Roberts Patinsons. Viņa slimības dēļ tika aizkavēts darbs pie gaidāmās Betmena filmas.
    • Dienu agrāk bijušais resleris un Holivudas grāvējfilmu zvaigzne Dveins The Rock Džonsons video uzrunā atklāja, ka ar koronavīrusu inficējies pats, viņa sieva un divi mazie bērni. Visi nu jau ir izveseļojušies, sveiki un veseli.
    • 25. augustā par saslimšanu ar Covid-19 paziņoja skandalozais itāļu biznesmenis, bijušais F1 komandas īpašnieks Flavio Briatore, kurš iepriekš visai nicīgi izteicās par vīrusa izplatīšanos un ierobežojumiem. Viņam bija nepieciešama hospitalizācija.
    • Augusta nogalē Jamaikas Veselības ministrija izplatīja informāciju, ka ar koronavīrusu inficējies slavenākais šīs valsts pārstāvis, vieglatlēts un pasaules rekordists Useins Bolts. Īpaši nepatīkami, jo viņš tikko kļuvis par tēvu savam pirmdzimtajam.
    • Kā ziņojām, savu 60. jubileju karantīnā un vientulībā dabūja atzīmēt cita Holivudas zvaigzne Antonio Banderass.

    Filmēšanas laikā Austrālijā martā inficējās Toms Henkss un viņa sieva, aktrise Rita Vilsone. Martā Covid-19 saķēra arī princis Čārlzs, kurš uz nedēļu pašizolējās savā rezidencē Skotijā un iztika ar “viegliem simptomiem”, itāļu operzvaigzne Plasido Domingo, kā arī Monako princis Alberts un bijusī Bonda meitene Olga Kuriļenko, kura kopā ar Danielu Kreigu filmējās Quantum of Solace.

    Tāpat arī vairākām slavenībām, kas šogad aizgājušas mūžībā, bija konstatēts Covid-19. Tiesa, lielākoties šīs personas bija izteiktā senioru vecumā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē