• Kolorītā Margarita Kolosova iesmej par sejas jogu: Vai tur jāstāv uz skropstām?

    Fitness
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Šonedēļ pie 360TV skatītājiem ceļu uzsāk lielu popularitāti iemantojušā raidījuma “Ķibeles mūsmājās” jaunā sezona, kur atraktīvu “ekspertu ar superspējām” komanda – Ieva Brante, Margarita Kolosova un Aleksandrs Pavlovs – palīdz ģimenēm atrisināt visdažādākās sasāpējušās situācijas.

    Sezonas pirmajā epizodē komanda devās pie Agnese un Jāņa, simpātiskas un darbīgas jaunas ģimenes Talsos, kuriem netrūkst nedz biznesa ideju, nedz uzņēmības un čaklu roku, vien jāpalīdz to visu “salikt pa plauktiņiem”, lai visnotaļ interesantie projekti nestu arī peļņu.

    Protams, neiztiek arī bez kurioziem. Kolorītajai ekspertei Margaritai, kuru skatītāji jau sastapuši vairākos pašmāju šovos, ir visai savdabīgs viedoklis par sejas jogu, kuru Agnesei ir doma popularizēt Talsu sieviešu vidū un ar laiku pārvērst arī pelnošā projektā: “Sejas joga, hm .. es zinu, ka parastajā jogā dažādi lokās un stāv uz galvas. Tad ko – šeit būs jāstāv uz skropstām ?!”

    Nē, nē, arī pieredzējušiem ekspertiem gadās kļūdīties, šoreiz Margaritai nebūs taisnība. Ja vēl nezini, kas sejas fitness ir patiesībā, noskaties «1188 Play» video.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē