• Koku horoskops novembrī dzimušajiem

    Horoskopi
    Liena Britāne
    Liena Britāne
    1. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Koki esot saistīti ar kosmiskiem spēkiem un tāpēc arī ar cilvēku likteņiem. Vērtējot planētu ietekmi, katram zodiaka apļa periodam ir izvēlēts savs koks – aizbildnis ar savu pozitīvo starojumu.

    SMILTSĒRKŠĶIS

    • 1.–10. novembris
    • Pixabay
      Pixabay

      Šai laikā dzimušie ir inteliģenti un radoši cilvēki. Viņu šarms tīkams apkārtējiem, tāpēc daudzi tiecas pēc novembra sākumā dzimušo klātbūtnes, labprāt atsaucas ikvienam viņu aicinājumam un kopā ir gatavi doties pat pretī nezināmajam.

      Smiltsērkšķim patīk citu radītā rosība un kņada ap viņiem, jo viņi labprāt citus pakomandē. Pašiem pakļauties gan viņiem netīk – ja nu gadās nokļūt tādā situācijā, Smiltsērkšķis stāsies pretī ar visiem zobiem un nagiem, un tā atdzims šo ļaužu dumpinieciskais gars. Viņi sūdzēsies, protestēs un pamazām zaudēs savu spēku, pat riskējot nonākt divdomīgā situācijā. Lai racionālāk izmantotu dabas doto talantu, Smiltsērkšķiem jāmācās pieņemt apkārt dzīvojošo cilvēku raksturu dažādība.

      Vislabāk darboties profesijās, kur nav jāpakļaujas citiem, kur var strādāt brīvā grafikā.

      Tad Smiltsērkšķis būs laimīgs, smaidīgs un spēs pozitīvi iespaidot citus. Komplimenti un uzslavas no citiem tiek gaidīti katru dienu. Savu vidi šie cilvēki veido košu, dārzā stāda daudz dekoratīvo krūmu un koku.       

      KORINTE

      • 11.–20. novembris
      • Labsirdīgie un uzticīgie novembra vidū dzimušie cilvēki ir harismātiski un prot citiem dāvāt labu garastāvokli ar savu klātbūtni vien. Viņi spēj iejusties pat skumjo un apbēdināto kompānijā, lai ar savu humoru liktu citiem pasmaidīt.

        Tikpat labi Korintes iejūtas bravurīgu jautrīšu vidū, ar saviem stāstiem liekot apjaust, ka pasaule ir daudz plašāka un aiz horizonta paveras jauni apvāršņi. Tiem, kuri iekrituši bedrē, Korinte vienmēr pasniegs palīdzīgu roku, bet tiem, kas lido gaisa balonā, pametīs atsvaru, lai izdotos atcerēties par ikdienas darbiem, kas noteikti jāpaveic. Cenšoties palīdzēt labi justies citiem, reizumis Korintes aizmirst par sevi, tāpēc ne vienmēr realizē lielus mērķus.

        Labā intuīcija un organizatora talants ļauj Korintēm rīkot krāsainus un spožus pasākumus lielām ļaužu masām.

        Labprāt piedalās arī citu organizētās aktivitātēs, daudz ceļo, jo vēlas izbaudīt visu dabas parādību radīto spožumu un postu. Savu īsto otro pusi visbiežāk atrod agri, taču tālākos piedzīvojumos mēdz doties arī vienatnē, priecājoties, ka mājās gaida mīloša un uzticīga sirds.

        KADIĶIS (PAEGLIS)

        • 21.–30. novembris
        • Pixabay
          Pixabay

          Šie sabiedriskie un daudzpusīgie cilvēki gan pret sevi, gan citiem ir ļoti prasīgi. Pret draugiem ir atvērti, arvien uzticami, lieki nepļāpā, taču īstu draugu nav daudz. Kadiķi pārliecināti, ka dzimuši, lai nepārtraukti paplašinātu savu redzesloku, tāpēc labprāt ceļo un tver informāciju, kur vien tā atrodama.

          Viņu mājās ir plaša bibliotēka, viņi pārzina visus interneta resursus un ziņu avotus.

          Kadiķi, kā īsteni dabas mīļotāji, labprāt dodas garos pārgājienos pa mežu takām, laivošanai izvēlas krāčainas upes, bet makšķerēšanai – visnepieejamākās vietas. Kadiķi ir arī praktiski cilvēki, labi pārzina dabas dziedniecības metodes. Savā dārzā viņi labprāt audzē ekoloģisku pārtiku. Mēdz eksperimentēt, lai gan eksperimenti ne vienmēr vainagojas panākumiem.

          Vislabprātāk strādā vienatnē un klusumā. Sastopoties ar grūtībām, Kadiķos pamostas cīņasspars, viņi var rīkoties arī riskanti un impulsīvi, tā nodarot pāri tuvākajiem. Periodiski Kadiķi var kļūt ļoti romantiski, savas emocijas izpaužot pat dzejā, gleznās vai neparastu dabas objektu fotogrāfijās.     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē