• Koku horoskops janvārī dzimušajiem

    Horoskopi
    Liena Britāne
    Liena Britāne
    14. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Koki esot saistīti ar kosmiskiem spēkiem un tāpēc arī ar cilvēku likteņiem. Vērtējot planētu ietekmi, katram zodiaka apļa periodam ir izvēlēts savs koks – aizbildnis ar savu pozitīvo starojumu.

    EGLE

    •  1.–10. janvāris

    Pixabay
    Pixabay

    Šajās dienās dzimušo raksturam piemīt krietna deva neatlaidības un arī skarbuma. Egle ir godkārīga, apņēmīga un spēcīga. Izdara to, ko sola. Apveltīta ar gribasspēku, kas palīdz sasniegt iecerēto maksimāli kvalitatīvi. Nebaidās no grūtībām, tās pārvar ar spītu un izmantojot savu analītisko prātu.

    Egle nosaka sev lielus mērķus un ir pārliecināta, ka to sasniegšana ir tikai pašas rokās.

    Prot saglabāt savu individualitāti, lai gan tieši tās dēļ nereti jūtas vientuļa. Arī sarežģītās situācijās spēj saglabāt optimismu un nekrist panikā – pēc tam labi izguļas, izstaigājas svaigā gaisā un ir gatava doties pretī jaunām uzvarām.

    Egle ir atsaucīga, par citiem lieki nerunā, taču labprāt ieklausās, ko runā apkārtējie. Ietekmēt Egli ir grūti, un tai netrūkst ne draugu, ne ienaidnieku. Mierā spēj nosēdēt vien īsu brīdi, tad atkal ceļas un organizē, piedalās, rīko un izrīko. Tuvajiem pret Egli jābūt iejūtīgiem, vienmēr jāatbalsta.

    Prot novērtēt komfortu, labklājību. Egle izvēlas pirkt tikai labas lietas un kvalitatīvus produktus. Savā dārzā audzē visskaistākos ziedus. Ja Egle dzīvē atrod savu īsto vieto, viss tai apkārt plaukst un zeļ.

    VĪKSNA

    • 11.–20. janvāris

    Janvāra otrajās desmit dienās dzimušie cilvēki ir iznesīgi un izskatīgi, viņus ievēro un nereti arī apskauž. Prot izsmalcināti izskatīties, vienmēr māk izvēlēties labāko un sev piemērotāko. Vīksna ir personība, ar kuru nevar nerēķināties, spēj stipri ietekmēt gan darba, gan dzīves partnerus. Vīksnai ir ļoti svarīgi no citiem saņemt atzinības un uzticēšanās apliecinājumus.

    Apveltīta ar lielisku realitātes izjūtu un asu, racionālu prātu.

    Sev uzticētos darbus vienmēr paveiks līdz galam un perfekti, jo piemīt atbildības sajūta, taču labprātāk darāmo izvēlas pati, lai var darīt, kā gribas pašai, nevis kā vēlas citi. Patīk plānot laiku un zināt, kas kurā brīdī darāms arī pēc nedēļas un mēneša, ne tikai šodien līdz vakaram. No līdzsvara var izsist nepieciešamība kontaktēties ar nepatīkamiem cilvēkiem, neparedzētas situācijas.

    Vislabāk jūtas draugu un tuvinieku vidū, kas saprot un novērtē Vīksnas neparasto humora izjūtu. Tuvajiem cilvēkiem spēj dot daudz mīļuma un siltuma. Vīksna ir kaislīga, un, ja iemīl pa īstam, tās ir attiecības uz mūžu. Vīksnas dotie padomi ir vērtīgi, un tos der ievērot. Mājās saimnieko čakli un radoši, uztur perfektu kārtību un grib, lai visas lietas ir savās vietās. Nezāles Vīksnas dārza dobēs ir izravētas, gruži savākti, un neviena istabas puķe nekad nav iekaltēta.   

    CIPRESE

    • 21.–31. janvāris

    Tiem, kuriem dzimšanas diena ir šajā laikā, piemīt pozitīvisms, sirsnība un centība. Veiksmīgi darboties Cipresei palīdz neatlaidība un uzņēmība. Skarbums raksturā uzplaiksnī, kad Ciprese sajūt netaisnību. Tomēr ar laiku to spēj pieņemt, tādējādi tiekot galā ar jebkuru dzīves situāciju.

    Ciprese ir optimiste, viņai nav svarīgi, lai makā būtu daudz naudas un apkārt daudz skaistu lietu. Arī slava un atzinība Cipresei nav nozīmīga, galvenais – lai laba pašsajūta.

    Ja vien iespējams, Ciprese vēlas izvairīties no cilvēkiem, kas viņu neciena vai rada problēmas.

    Mīl mājdzīvniekus, labprāt dodas garās pastaigās vienatnē vai kopā ar tuvu cilvēku. Mēdz aizsapņoties ar vaļā acīm – par skaistiem ceļojumiem, tālām zemēm un ziedošiem dārziem –, taču sapņi netraucē darbam, jo darbaspējas Cipresei ir izcilas.

    Uzticamos draugus nenodos, taču pāridarītājiem nepiedos. Nepulcē ap sevi daudz draugu un paziņu, taču esošajiem ir lielisks sabiedrotais. Aizraujas ar hobijiem, kas prasa pirkstu veiklību, labprāt gatavo kulinārijas šedevrus. Cipresei ir zaļie pirkstiņi, un darbošanās ar augiem vislabāk palīdz aizdzīt skumjas.  

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē