• Koku horoskops februārī dzimušajiem

    Horoskopi
    Liena Britāne
    Liena Britāne
    6. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Koki esot saistīti ar kosmiskiem spēkiem un tāpēc arī ar cilvēku likteņiem. Vērtējot planētu ietekmi, katram zodiaka apļa periodam ir izvēlēts savs koks – aizbildnis ar savu pozitīvo starojumu.

    ALKSNIS

    •  1.–10. februāris

    2009.07.13_15.09.35_IMG_0512
    2009.07.13_15.09.35_IMG_0512

    Šajās dienās dzimušie ir intelektuāli, pievilcīgi un patīk daudziem, tomēr paši viņi ne vienmēr jūtas laimīgi un īsti nespēj novērtēt to, kas viņiem dots no dabas. Piemīt mākslinieciska daba, labi orientējas mākslā, mūzikā un kultūrā, arī Alksnis pats spēj radīt ko skaistu, taču citi to ne vienmēr izprot. Ja ir aizrāvies ar sev tīkamiem darbiem, tad tajos spēj iegrimt pilnībā.

    Reizēm mēdz idealizēt apkārtējo pasauli, un tas palīdz Alksnim uzturēt sevī optimismu.

    Nelabprāt uzklausa kritiku, īpaši, ja tā pateikta nelaikā. Šādos brīžos mēdz nolīst savā stūrītī, lai kādu laiku pavadītu vientulībā. Kad sāpe pārdzīvota, atkal spēj kritizētājam uzsmaidīt, bet vienlaikus arī norādīt uz baļķi viņa paša acī.

    Alksni saista romantiskā dzīves puse, tajā viņš visvairāk izpauž savu maigumu un sirsnību, spēj būt cēlsirdīgs un izpalīdzīgs. Mīl bērnus un ar prieku pavada laiku kopā ar viņiem. Alksnis var būt arī labs kolektīva vadītājs, taču tikai tad, ja jūtas apkārtējo pozitīvi novērtēts. Patīk darbs piemājas dārziņā vai siltumnīcā, kā arī saimniekošana virtuvē.

    PAPELE

    • 11.–20. februāris

    Populus nigra 'Italica'
    Populus nigra 'Italica'

    Cilvēki, kuri dzimuši februāra vidusdaļā, ir sarežģīta rakstura, taču ļoti izpalīdzīgi, viņi labi jūt, kas otram visvairāk vajadzīgs. Papelei var lūgt palīdzību, un viņa labprāt steigsies palīgā, pat pametot malā kādu sev svarīgu nodarbi. Papele ir ļoti uzticīga, nekad nešķiras no tuviem, labi iepazītiem cilvēkiem, draugi viņai ir visam mūžam.

    Papele apbur apkārtējos ar savu šarmu, bet ir atklāts cilvēks, kas neprot melot un visbiežāk tieši acīs saka to, ko domā, tāpēc nereti nokļūst sarežģītās situācijās – tad palīdz Papeles prasme atšķetināt problemātiskus jautājumus un noslāpēt strīdus. Visbiežāk ir optimiste, un, ja darāmais viņu iepriecina, tad no Papeles starot staro dzīvesprieks.

    Tikai paši tuvākie zina, ka arī viņa mēdz raudāt spilvenā.

    Patīk glezniecība, mūzika un sports, un, ja šajās jomās izdodas gūt panākumus, katrā ziņā grib dzirdēt arī uzslavas un saņemt godalgas. Mājās patīk komforts, nelabprāt nakšņo svešās vietās, kur jāpiemērojas apstākļiem. Ir Papeles, kam piemīt nepraktiskums, tomēr lielākā daļa prasmīgi rosās pa māju un dārzu – gatavo konservus un ievārījumus, stāda, ravē, novāc labu ražu.

    PRIEDE

    • 21.–28. februāris

    Šajās februāra dienās dzimušie ir apzinīgi un atbildīgi, māk tikt galā ar gandrīz visām dzīves vētrām. Priede ir gudra un uzticama, apveltīta ar spēcīgu raksturu, māk gūt panākumus un apzinās savu vērtību. Citiem var nepatikt viņas pedantiskums, taču bieži tieši šī kārtības mīlestība un skrupulozā plānošana palīdz gūt panākumus. Kad priede ir iemīlējusies, tā ir sapņaina un romantiska, mīļotā labā gatava uz visu, taču, ja pieviļas mīlestībā, kļūst dzēlīga un atriebīga.

    Ja mīlestība ir laimīga, Priede ir uzticama uz mūžu.

    Priede ir radoša personība, apveltīta ar labu intuīciju. Viņai ļoti svarīgi ir saņemt uzslavas un komplimentus par labi paveiktu darbu. Priedei patīk sarunas ar interesantiem un iejūtīgiem domubiedriem.

    Labprāt aicina ciemiņus, taču patīk, ja tie laikus dodas mājās. Ar prieku dodas tālākos ceļojumos. Brīvajā laikā izvēlas sportiskas aktivitātes un arī savā pagalmā vai piemājas dārziņā izvieto tām noderīgas lietas. Priedei piemīt skaistuma izjūta, un to viņa liek lietā arī mājā un dārzā, radot ap sevi skaistu, komfortablu un mājīgu vidi. Aizraujas ar ziedošām istabas puķēm.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē