• Koku horoskops aprīlī dzimušajiem

    Horoskopi
    Liena Britāne
    Liena Britāne
    18. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Koki esot saistīti ar kosmiskiem spēkiem un tāpēc arī ar cilvēku likteņiem. Vērtējot planētu ietekmi, katram zodiaka apļa periodam ir izvēlēts savs koks – aizbildnis ar savu pozitīvo starojumu.

    PĪLĀDZIS

    •  1.–10. aprīlis
    • Šajā laikā dzimušie ir dzīvespriecīgi cilvēki, viņi arvien ir kustībā un gatavi kaut kur doties. Arī mājās viņi nespēj nosēdēt mierā un atrodas nemitīgā darbībā – te putekļi jānoslauka, te grīdas jāizmazgā, te jauna ēdiena recepte jāizmēģina. Krāmus un grabažas Pīlādža mājās velti meklēt – viss, kas lieks vai vecs, nekavējoties tiek izmests.

      Lai gan no ārienes Pīlādzis var šķist trausls un neaizsargāts, patiesībā viņš ir ļoti spēcīgs un ar visu veiksmīgi tiek galā. Pīlādzis var būt labs vadītājs un gūt panākumus ikvienā nozarē, ja vien darbs viņu ieinteresē.

      Cilvēkiem, kurus mīl, ir gatavs visu piedot, tomēr pāridarījumu neaizmirsīs. Pret citiem arvien ir labestīgi noskaņots, taču, sajūtot pret sevi vērstu naidu un intrigas, ātri un bez žēlastības pārtrauc attiecības. Pīlādzis allaž pamanās nokļūt dažādu notikumu epicentrā, kur viņam velta pastiprinātu uzmanību. Izvēlas skaistus un košus tērpus, arvien piedomā par savu matu sakārtojumu, koptiem nagiem un labām smaržām. Pīlādzim patīk krāšņas puķes un garšvielām bagāti ēdieni. Dārzam izvēlēsies apaļas puķudobes ar daudzgadīgiem ziediem, kas priecēs acis no agra pavasara līdz pat rudenim.

      KĻAVA

      • 11.–20. aprīlis
      • Pixabay
        Pixabay

        Šajās aprīļa dienās dzimušie ir apveltīti ar asu prātu un arī īpašu šarmu, viņiem piemīt īpašs starojums. Taču pati sevi Kļava ne vienmēr novērtē, viņa periodiski mokās ar nedrošību un kompleksiem. Tos mēdz slēpt aiz asām piezīmēm, tāpēc ir cilvēki, kas baidās no Kļavas. Nedrošība un šaubas par sevi tomēr Kļavai netraucē īstenot iecerēto, uz mērķi viņa allaž dodas pārliecinoši. Kļavai ir svarīgi, lai naudas būtu tik daudz, lai varētu to tērēt bez īpašas apdomāšanās, sevišķi tad, ja runa ir par skaistu atpūtu vai sevis lutināšanu.

        Kritika Kļavai nepatīk, viņa uzskata, ka tā ir subjektīva.

        Pavisam citādi ir ar komplimentiem un uzslavām – to Kļavai nekad nevar būt par daudz. Savu labo atmiņu izmanto, lai paspīdētu erudītu kompānijās.

        Mīļoto cilvēku, kuram būtu radniecīga dvēsele, meklē ilgi, bet, kad atrod, vaļā vairs nelaiž. Modes tendences Kļavu neinteresē, jo viņai ir savs stils, kuru daudzi apbrīno un pārņem. Svarīgi, lai apkārt būtu skaista vide. Iekārtojot māju un iekopjot dārzu, liek lietā savas radošās idejas. Gan mājās, gan dārzā vienmēr valda perfekta kārtība, visas dobes allaž ir izravētas.

        VALRIEKSTU KOKS

        • 21.–30. aprīlis
        • Šajā laikā dzimušie mēdz būt dažādu pretrunu pilni, viņiem ir grūti atrast mieru un iekšēju harmoniju. Apkārtējiem Valriekstu koks bieži vien var šķist nepieejams. Ilgi meklē savu ceļu, jo negrib izvēlēties tās takas, kuras jau ir citu iestaigātas. Ja atrod savu īsto vietu, gūst lielus panākumus un izpelnās ievērību.

          Valriekstu koks tiecas pēc visa jaunā un vienmēr ilgojas pēc pārmaiņām, lai varētu justies neatkarīgs. Lai gan izteikumos mēdz būt visai ass, sirds viņam ir silta, spēj kļūt par labu un uzticamu draugu, arī laulība var izveidoties ļoti saskanīga un ilgt visa mūža garumā. Tiem, kas ar Valriekstu koku kopā strādā, vienmēr jāņem vērā viņa viedoklis.

          Pirms paļaujas uz citiem, ilgi domā un tikai tad saka savu jā vai nē.

          Kad izvēle izdarīta, nekādus kompromisus neatzīst, tāpēc var iemantot arī ienaidniekus. Mājas apkārtnes iekārtošanai izvēlas klasiskas vērtības, ir praktiskas dabas cilvēks, pats arī ar prieku strādā mājās, pagalmā un dārzā. Valriekstu koks ir viesmīlīgs, labprāt aicina pie sevis ciemiņus uz svētdienas pusdienām pie skaisti klāta galda, taču par to alkst arī saņemt uzslavas un komplimentus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē