• Ko vilkt šovasar? Sezonas aktuālākās modes tendences

    Izklaide
    Helēna Rozalinska
    Helēna Rozalinska
    11. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Radi savu labo noskaņojumu pati. Izvēlies būt stilīga un sievišķīga jebkurā dzīves situācijā. Tas pavisam nav grūti – jāpieskaņo savam tēlam tīkamākie toņi un raksti. Šovasar to ir vesela jūra.

    Klasiski zilais tonis, kas piestāv visiem, šovasar ir galvenā modes aktualitāte. Tāpat arī maigie un bēšie toņi, tāpēc šovasar īpaši aktualizējies bohēmiskais stils – garās kleitas, kuplie svārki un bikses, vieglas un gaisīgas blūzes, kā arī raksturīgi tamborējumi un mežģīnes. Tam visam pamatā ir bēšās krāsas, jo bohēmiskais stils bāzējas uz mierīgiem, siltiem dabas toņiem, ko lieliski papildina brūnās ādas, zamšādas vai pītās salmu cepures un somas, kas piemērotas pludmalei.

    Kam vēl pievērst uzmanību:

    • Boho stils vislabāk kombinējas ar džinsa audumu. Šajā sezonā droši izvēlies arī nestandarta džinsa apģērbu – interesantus svārciņus vai dažāda veida džinsu kleitas.
    • Ja tomēr vēlies pamēģināt kaut ko ekstrēmāku un izcelties ar savu košumu, savā tēlā izvēlies spilgtus un rakstainus audumus.
    • Tavi sabiedroties šovasar būs romantiskie ziedi – smalki un kupli, lieli un mazi, galvenais ar tiem nepārspīlēt un kombinēt ar kaut ko vienkāršāku, harmoniskākam izskatam.

     

     

    • Ļoti aktuālas būs garās kleitas baltā krāsā ar visdažādākajiem elementiem un rotājumiem – mežģīnēm, lieliem šķēlumiem, interesantām apkaklītēm un pat garām kuplām piedurknēm.
    • Eksotiskuma piekritējām piestāvēs kontrastainie raksti Spāņu stilā, kas iekļausies kā galvenais akcents, piemēram, bombera stila jakā.
    • Un kas var būt labāks par sievišķīgumu? Tu vienmēr izskatīsies pašpārliecināta kleitā! Nebūs grūti atrast arī savus ideālos svārkus, jo šobrīd ir milzīgs variāciju klāsts – gan krāsu ziņā, gan fasonu. Tas būs brīnums, ja tu neieraudzīsi plisētos svārkus! Tie ir trendā jau kādu laiku, bet nebeidz pārsteigt.

    Kaut kas pārsteidzošs modes tendencēs šobrīd ir arī kuplie volānu svārki.

    Stiliste Juliya Verbickaja norāda: “Volāni ir skaists vasaras trends, tomēr ar to jābūt piesardzīgiem, jo volāni un drapērijas var palielināt ķermeņa aprises. Jāņem vērā, ka volāni, kas ir vertikāli, nerada lielu apjomu un pat vizuāli izstiepj figūru. Galvenais noteikums – nesaģērbties volānu kuplumā no ausīm līdz papēžiem.”

     

    Ja tev netīk svārki, šovasar izvēlies aktuālos Bermudu šortus (garumā līdz celim). Tie izskatīsies ļoti piedienīgi jebkuram vecumam, jo tiem ir labs garums, kas lieliski kombinējas ar oversize stila žaketi. Īstām modes ekstrēmistēm iesakām ādas Bermudu šortus. Tiesa, tādi jāvelk uz īpašām ballītēm, ne uz konservatīviem darba pasākumiem.

    Ja neesi pārliecināta, kādus aksesuārus pieskaņot, seko Koko Šaneles principam dažkārt ir labāk mazāk nekā vairāk. Tāpēc nepārspīlē ar to daudzumu, it īpaši ar spīdīgām metāla rotām, kuras šosezon ir īpaši masīvas – milzīgie riņķveidīgie auskari vai zelta ķēdes ap kaklu.

    Svarīgi atcerēties nekombinēt divus dažādus metālus savā starpā!

    Nekad nevelc zeltu kopā ar sudrabu! Tās ir kā divas dažādas lietas – saule un mēness. Zelts neizcelsies ar savu saulaino enerģiju, sudraba klātbūtnē. Vienīgā iespēja ir tos vilkt atsevišķi vai kombinēt dzelteno zeltu ar balto zeltu.

     

    Kā jau lēdijām pienākas, paņem līdzi nelielu graciozu somiņu. Tā var būt trapecveidīga, olīvveidīga, apelsīna daiviņas formā un dažādu četrstūru formā ar noapaļotām malām. Īpaši 2020. gadā izceļas Bucket somiņas, kas atgādina mazus groziņus vai spainīšus. Neuztraucies par savu personīgo mantu drošību, jo šīs somas viducī aizvilkts pieķēdēts auduma maisiņš.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē