• Ko par cilvēku var pastāstīt viņa deguns?

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    24. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Tam var ticēt un var arī neticēt, bet deguns, kā izrādās, kalpo ne tikai ožai.
    • Gara deguna īpašnieks ir jūtīgs, lēnprātīgs, apdomīgs, taktisks, poētisks, viņa rīcība, kustības ir lēnākas, pārdomātākas, viņš ir izsmalcināts ēdienu un dzērienu izvēlē. Gardegunim piemīt smalka humora izjūta, delikātums, diplomātija, viņš ir pieklājīgs, atturīgs, solīds. Viņi ir estēti, vēlas, lai viss skaisti.
    • Īsdegunis raksturā ir tiešs, konkrēts, precīzs, šad tad var būt pat nekaunīgs, nepieklājīgs, trūkst galantuma. Viņš nav gardēdis. Īsa deguna īpašniekam piemīt strauja reakcija, reizēm viņš rīkojas neapdomīgi. Ieteicams būt akurātākam, piebremzēt ar izteicieniem, padomāt par izteiksmes veidu.
    • Cilvēks, kam uz deguna ir kumpa jeb kaula izcilnis, var strādāt saspringtās situācijās. Viņam dzīvē ir vajadzīga spriedze, konflikts, un, ja tās ilgstoši nav, nereti pats to provocē, jo tad viņam ir interesanti.
    • Resna deguna īpašnieks nejūt smalku aromātu, jo degunā ir laba turbulence un smaržas sajaucas vienā buķetē. Šāds cilvēks vairāk redz nevis sīkas nianses, bet lietas kopumā. Viņš nav pārlieku sīkumains, untumains.
    • Smailā degunā smaržas nesajaucas, tāpēc līdz analizatoram nonāk daudzu smaržu nianses, kas cita no citas atšķiras. Smaildegunis viegli adaptējas vidē, kur ir daudz toņu, garšu un smaržu nianšu. Viņam patīk smalkas lietas. Cilvēks ar šādu fenotipu ir pedantisks, sīkumains, kaprīzs, viltīgs. Viņš var strādāt vietā, kur jānoregulē smalki mehānismi vai vajadzīgs akurāts darbs, piemēram, neiroķirurģijā.
    • Uzrauta deguna īpašnieks nejūt smaržas, kas ir tuvu mutei, tāpēc viņam grūti atšķirt garšas nianses.
    • Cilvēks, kura degungals ir uz leju un atrodas tuvu mutei, spēj sajust, analizēt smalkas garšas nianses. Viņš var būs labs degustators.    

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē