• Ko Kaspara Kambalas mamma domā par viņa sievu?

    Attiecības
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    9. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Nevienai vien sievai ir problēmas ar vīramāti, taču sportista Kaspara Kambalas jaunā sieva un šova Slavenības. Bez filtra zvaigzne Olga ar viņa mammu jūtas kā no vienas cilts – abas ir gara auguma, slaidas, ar garām rokām un kājām, kā arī ļoti smaidīgas un smejošas.

    Nevienai vien sievai ir problēmas ar vīramāti, taču sportista Kaspara Kambalas jaunā sieva un šova Slavenības. Bez filtra zvaigzne Olga ar viņa mammu jūtas kā no vienas cilts – abas ir gara auguma, slaidas, ar garām rokām un kājām, kā arī ļoti smaidīgas un smejošas: «Kad es pirmo reizi ieraudzīju viņa mammu, es biju pārsteigta par to, cik viņa ir skaista un gara. Viņai tas tipāžs ir kā man. Kaspara mamma ir fantastiska sieviete. Viņa ir kā forša feja.»

    Olgas jaunākā meita nesen iegūtajā vecmāmiņā saredz nevis maģisku būtni, bet gan kaut ko no ikoniskās aktrises Merilinas Monro.

    Pati māmiņa stāsta, ka ir pārlaimīga, ka beidzot ar kādu no dēla sievām var runāt latviski. Kambalas mamma pastāstīja, ka tomēr starp abām ir viena liela atšķirība: «Viņa ir tāda sportiska un var saņemties uz diētām, bet es nekad tāda neesmu bijusi. Es vairāk cenšos radīt tādus apstākļus, lai man iznāktu, bet ja es tā konkrēti gribētu, piemēram, neēst… nē.»

    Zemāk skaties 1188 Play video, kurā ir ekskluzīva iespēja apskatīties uz Kambalas mammu Elitu, kura parasti vairās no publicitātes!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē