• Kaspars Zāle pēc šķiršanās bučojas ar bijušo

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    1. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    No 4. novembra pie skatītājiem nonāks režisora Andreja Ēķa jaunākais romantiskais komēdijseriāls sešās sērijās Perfektās kāzas, kurā galvenajās lomās iejūtas aktieri Lelde Dreimane un Kaspars Zāle, kuri pēc pāris attiecībās pavadītiem gadiem 2019. gadā šķīrās un gāja katrs savu ceļu.

    Otrdienas vakarā viesojoties STV Pirmā! šovā Kad viņas satiekas, aktieris stāsta, ka bijis mazliet dīvaini precēties un skūpstīties ar bijušo kameras priekšā, turklāt to visu filmējis operators, ar ko Lelde savulaik bijusi kopā.

    «Aktieriem jau vispār tās mīlas ainas ir sarežģīts uzdevums – vai nu ir vai nu nav tā saikne. Saikne bija, jo es Leldi pazīstu un bijām dzīvojuši kopā,» stāsta Zāle, piebilstot, ka tas tomēr nav uzjundījis domas atkal saiet kopā ar daiļavu, jo pats trīs mēnešus ir jaunās attiecībās. Kaspars atklāja, ka viņš savu jauno draudzeni pazīst jau sen, taču romantiskas jūtas starp abiem uzvirmojušas tikai šogad, turklāt viņa nav aktrise.

    «Manuprāt, galvenais ir tās sarunas. ja ir kopīgas lietas, ar kurām vari dalīties, tad tu jūties ērti un nav jāizliekas vai jāspēlē kādas lomas,» tā Kaspars. Zemāk skaties 1188 Play video, kurā aktieris runā par Ēķa jaunā seriāla dīvaino mīlas trīsstūri! Skatītāji seriālu varēs redzēt izklaides platformā Tet+ un Helio interaktīvajā televīzijā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē