• Kaspars Kambala: Vajag atpūsties no rīšanas, dzeršanas, cilvēku redzēšanas

    Retrīts
    Santa.lv
    Santa.lv
    15. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Arī tādam aktīvam “tusētājam” un Rīgas naktsdzīves baudītājam kā Kaspars Kambala tā visa vienreiz var kļūt pārāk daudz, tāpēc viņš ir nolēmis doties “retrītā” – pavadīt nedēļu laukos, vienkāršos apstākļos, “skriet, skaldīt malku un cilāt svarus kā Rokijs”. “Kaspars dodas uz mežu uz rehabilitāciju. Pareizāk sakot viņš dodas uz retrītu, lai atietu no Rīgas uzdzīves. Viņam vajag pabūt mežā vienam pašam,” vīra plānus skaidro Olga.

    “Man patīk citreiz izbraukt no pilsētās. Te ir pārāk daudz skaņas un visu laiku pārāk daudz kas notiek, visu laiku kustība. Vajag bišķi atpūsties no rīšanas, dzeršanas, cilvēku redzēšanas.

    Vienkārši aizbraukt uz nedēļiņu,” realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra’ saka Kaspars.

    Kas attiecas uz Olgu, viņai jau doma vien par nakti teltī jebkurā gada laikā uzdzen šausmas, taču ar vīra prombūtni viņa visumā ir apmierināta – paspēšot gan māju mierīgi sakārtot, gan atpūsties no lielās ēst gatavošanas.

    Zemāk skaties 1188 Play video, kurā  pirms doties “nekurienē”, Kaspars ar Olgu ieradušies specializētā veikalā, lai iegādātu visu nepieciešamo ekipējumu.

    Te nu atklājas, ka par īstu āra dzīvi ar visu nakšņošanu dabā pie ugunskura, kādu Kasparam iesaka izmēģināt veikala pārstāvis, viņa priekšstats ir visai nepilnīgs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē