• Karš, nauda, sports, mīlestība un sekss… Kādu zvaigznes sola Kaķa gadu? Prognozē Račs!

    Ezoterika
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    31. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Gada nogalē ir daudz bažu un neskaidrību – vai spēsim samaksāt par apkuri, elektrību, maizi? Kā attīstīsies karš Ukrainā? Kāda būs jaunā valdība, un kurš sēdīsies prezidenta krēslā? Astrologs Andris Račs atklāj, ko jaunajā gadā Latvijai sola zvaigznes.

    Kāds būs Zaķa/Kaķa gads?

    Pēc ķīniešu kalendāra gads sākas agri – 22. janvārī, un Ūdens Truša (Kaķa) gads ļoti precīzi atbilst savam nosaukumam. Kaķis iet, kur grib. Astroloģijā, ja ir ūdens, tad visam nav jābūt detalizēti pateiktam priekšā – jārīkojas pēc gara un būtības, ne vienmēr pēc pašu iedomāta likuma burta. 2023. gads pēc zvaigznēm ļoti atgādina pagājušā gadsimta 90. gadu vidu. Tiem, kas to atceras, labi sapratīs, kam un kāpēc veicās un neveicās. Ūdens elements apzīmē sava veida neskaidrību, miglu, pat ķīseli. Jau tagad daudz ko nevaram plānot, bet nu sāksies laiks, kad plānošana lielā mērā zaudēs pievilcību. To vienkārši vajadzēs pieņemt. Uz diviem trim gadiem noteikti ar zināmu neskaidrību ir jārēķinās. Garantijas tuvākajos gados neviens nedos, un labāk dzīvos tie, kas riskēs un darīs, nevis gaidīs, kad kāds teiks priekšā. Jārēķinās, ka parīt viss būs atkal mainījies. Latvieša prātam tas varbūt nepatīk, tomēr jāmācās to neskaidrību un migliņu izmantot.

    Cik ilgi noturēsies Kariņa valdība?

    Smagi, ilgi un ar konfliktiem tapušo premjera Krišjāņa Kariņa jauno valdību otrais grūtību vilnis sagaida pavisam drīz – februārī un martā. Tiks vilkti ārā cirvīši, kas norakti, lai vispār varētu izveidot šo Ministru kabinetu. To izturot, vasara un rudens vismaz Kariņam rādās uz pozitīvas nots.

    Ir pazīmes, ka arī tālāk, ja valdība neizjuks, to negaida vieglas dienas. Bet tas jau 2024. gadā, kad Kariņš būs noguris. Tad satricinājumi izskatās nopietnāki. Pētot dažādu valdībā un ap to esošo cilvēku astroloģiskās kartes, par radās iespaids – varbūt Kariņš gribēs labāk doties uz Eiropu nekā palikt šeit.

    Visu gaidāmo grūtību saknē ir grūti savietojamās Kariņa un politiskā konkurenta Ulda Pīlēna personības un viņu horoskopi. Tajā ir pastāvīga problēma. Viņus saliekot kopā, ir asumi.

    Nākamais Valsts prezidents būs Levits?

    Pilnvaras stājas spēkā 7. jūlijā, bet ievēl prezidentu kādu mēnesi agrāk. Astroloģiski sarežģīti saprast, kas ir būtiskākais datums – ievēlēšanas brīdis vai pilnvaru spēkā stāšanās moments. Iedziļinoties tagad prezidenta Egila Levita horoskopā, kļūst skaidrs, kāpēc viņš pirms Kariņa nominēšanas nāca klajā ar saviem pieprasījumiem, ko grib un negrib līdz premjera kandidāta nominēšanai. Kas līdzīgs gaidāms arī februārī un martā, kad gaidāms Levita-Kariņa pēkšņās aktivitātes otrais cēliens. Jūnijs, kad notiek prezidenta vēlēšanas, Levitam nav labākais laiks. Neizslēdzu – kaut kur figurē kāda persona, kurai tajā brīdī zvaigznes ir labākas.

    Pētot, kāds varētu būt nākamais prezidents, radās priekšstats, ka vārdos viņš būs liels. Levits varētu tādā virzienā spēlēt.

    Vai beigsies karš Ukrainā?

    Putinam horoskopā gada pirmajā pusē diemžēl nekā slikta pagaidām nav. Savukārt Zelenskim zvaigznes janvāri un februāri nesola labu. Gada sākumā gaidāms grūts periods Ukrainas vadītājam, bet vēlāk viņa pozīcijas ir labas. Kara sakarā palikšu pie savas sākotnējās prognozes, kuru zvaigznēs manīju jau tā sākumā. Proti, Ukraina nevar tikt sakauta, un no šī kara izies kā uzvarētāja. Tomēr reāli Krievija arī neparādās kā zaudētāja. Skaidrs, ka līdz Kremlim ukraiņi neaizies. Lai kā tas neskanētu, bet zvaigznes teic, ka Ukraina daļu teritorijas būs zaudējusi. Kas ir šī daļa – Krima vai kāda no jaunokupētajām teritorijām –, neņemos spriest. Zvaigznēs nākamajā gadā parādās arī sarunas, pamiers, bet ne izteikti.

    Kad apstāsies cenu kāpums?

    Pētot dažādu cilvēku astroloģiskās kartes, esmu novērojis – no pavasara vairākumam dzīve kļūs labāka. Nedomāju, ka tikai maniem klientiem zvaigznes būs labvēlīgas. Būtisks ir pārziemošanas laiks. Latvijas valsts horoskopā ziema, proti, gada pirmie divi mēneši, ir sarežģītākie. No marta iesāksies labāki laiki, tas ir noteikti.

    Vai beidzot būsim Eirovīzijas finālā?

    Bijušās Dienvidslāvijas un vēl citu valstu atteikšanās startēt šajā pasākumā, protams, palielina iespējas. Tomēr lielas cerības šādā jomā Latvijai gūt milzīgus panākumus es nelolotu.

    Kā izlasei veiksies Rīgā notiekošajā pasaules čempionātā hokejā?

    Mana prognoze: starp normāli un labi. Labi būtu – pat pusfināls, bet normāli – iekļūšana ceturtdaļfinālā. Šajā jautājumā gan riskēju, jo komandā ir daudz spēlētāju, treneru, un grūti prognozēt, kura zvaigzne gan tiešā, gan pārnestā nozīmē var pēkšņi iesaistīties un nostrādāt.

    Kā Porziņģim veiksies?

    Viņam jau ilgāku laiku sekoju līdzi, un esmu konstatējis, ka Porziņģis ir viegli prognozējams. Viņš ir no tiem, kuriem, ja veicas, tad veicas ilgāku laiku. Savukārt, ja neveicas, tad nopietni un arī ilglaicīgi. Līdz aprīlim ir izteikts pozitīvs periods. Tas sākās jau pirms kāda laika, kad viens pēc otra krita dažādi rekordi. Vēlāk zvaigznes ne pārāk labi sastāsies, būs grūti realizēt savu potenciālu.

    Kā attīstīsies Lemberga iztiesāšana?

    Tāds krass pavērsiens bijušā Ventspils mēra horoskopā īsti nav saskatāms. Ir sekundāra pazīme, kas viņam nebūtu laba. Tā ir slidena. Proti, ja viņš būtu jauneklis, es teiktu – rādās, ka Lembergs nevarētu kādu ilgāku laiku tikties ar mīļoto sievieti. Bet viņš nav jauneklis, tāpēc šī pazīme varētu nozīmēt atgriešanos ieslodzījumā. Nezinu gan, vai uz tik sekundāru pazīmi var balstīties.

    Lemberga astroloģiskajā kartē ir īpatnība, kāda ir retajam – lietas, kas notiek ilgi, viņam nāk par labu. Viņa stiprā kārts ir tā, ka viņš ir spēcīgs lietās, kuras notiek ilgāku laika posmu. Gan viņa pelnīšana bijusi ilga, gan tiesāšanās ilgst jau vairāk nekā 10 gadu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē