• Kāpēc izjuka Pabrika laulība?

    Attiecības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    1. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64 UN NO PUBLICITĀTES MATERIĀLIEM (AIZSARDZĪBAS MINISTRIJA)
    Pēc 24 laulībā pavadītiem gadiem aizsardzības ministrs un viņa sieva esot nolēmuši iet katrs savu dzīves ceļu. Iespējams, tas notiek, jo ministram esot izveidojušās romantiskas attiecības ar sava biroja vadītāju.

    Nākamgad būtu sudrabkāzas

    Pirms divām nedēļām PDz rīcībā nonāca informācija, ka jau tuvākajā laikā aizsardzības ministrs Artis Pabriks būšot juridiski no attiecībām brīvs vīrietis.

    Politikas aizkulisēs runā, ka beidzot tikšot pielikts punkts pāris gadus ilgušajām runām, ka Pabriku attiecībās iestājies vēsums, jo aizsardzības ministrs vairāk laika veltot nevis sievai Undīnei, bet sava biroja vadītājai Neldai Otvarei.

    Artim Pabrikam Undīne ir otrā sieva, viņiem ir jau pieauguši bērni – meita un dēls. Ar vācieti Undīni Bollovu politiķis iepazinās Igaunijā, kurp bija devies uz konferenci.

    Undīni, kas tolaik jau trīs mēnešus bija pavadījusi Igaunijā, Artis ievēroja uzreiz un nosprieda: nav ko ilgi domāt, jāņem šampanietis un jāiet ar jaunkundzi parunāties.

    Vācietei, kura jau bija apradusi ar igauņu atturīgo dabu, bija liels izbrīns, ka konferencē viņai pēkšņi kāds stalts kungs izrāda tādu uzmanību. Tomēr viņa nojautusi, ka Artis nav nekauņa, un, ja pirmais iepazīšanās mirklis viņai šķitis pārāk uzbāzīgs, tad pēcāk sarunās uzplaiksnījušas arī romantiskas notis. Viņi apprecējās divus gadus pēc iepazīšanās – 1997. gada 28. jūnijā.

    Aizbildinās ar smago situāciju

    Kā stāsta zinātāji, kāzu 24. jubilejas svinību Pabrikiem neesot bijis, jo tieši tobrīd esot likts punkts Arta un Undīnes attiecībām. Pēdējos gados tās teju no paraugpāra attiecībām esot pārvērtušās mierīgā līdzāspastāvēšanā. Jūlija sākumā kolēģi pamanījuši, ka Artis, kas vienmēr lepojies ar izmērā lielo laulības gredzenu, to vairs nevalkā. Kādu laiku zeltnesī nebija nekā, bet nu tajā ir sudraba Nameja gredzens.

    Pagājušajā nedēļā PDz sazinājās ar Arti Pabriku un jautāja, vai runas, ka tiek šķirta viņa un Undīnes laulība, ir patiesas.

    «Pašlaik nevaru jums neko komentēt par šādiem jautājumiem. Īstenībā arī nevēlos…» sacīja Artis, šķiršanās faktu nedz noliedzot, nedz apstiprinot.

    «Es būtu ļoti priecīgs, ja šajā saspringtajā laikā, kad ir sarežģīta situācija gan valstī, gan pie robežas, cilvēki nodarbotos ar kaut ko nopietnāku. Nekas personīgs, man vienkārši šajā brīdī nav intereses par šādiem jautājumiem runāt. Neredzu par to arī lielu publisku interesi,» piebilda aizsardzības ministrs.

    Par dienesta romānu mēļoja jau agrāk

    Runas, ka aizsardzības ministra Arta Pabrika laulības dzīvē ne viss ir tik gludi, medijos parādījās jau pirms mazliet vairāk nekā diviem gadiem. Toreiz tika vēstīts, ka Artim esot izveidojies dienesta romāns ar sava biroja vadītāju Neldu Otvari, kas ir teju uz pusi jaunāka par ministru.

    Kolēģi, kas vēlējās palikt anonīmi, toreiz apgalvoja, ka ministrs izskatās iemīlējies un teju vai lidinās mākoņos.

    Pabriks toreiz runas par iespējamo dienesta romānu nosauca par «pilnmēness muļķībām».

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē