• Kāpēc aktrise Esmeralda Ermale jau gadu nepērk maizi?

    Uzturs
    Gita Vīksne
    27. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS (F64)
    «Esmu laimīga, ka varu ar maizi nodrošināt savu ģimeni,» pavēsta aktrise, kura, pateicoties pandēmijai, sākusi pati cept gardu maizi.

    «Jā, es cepu maizi – sāku to darīt brīdī, kad pasauli pārņēma Covid-19,» PDz atklāj aktrise Esmeralda Ermale. «Viss sākās ar to, ka feisbukā pievienojos grupai Ierauga maizes mīļotāji. Šī grupa ir neticami pretimnākoša – cilvēki, kuri maizi paši cep jau sen, nav par slinku, lai atbildētu uz iesācēju dažbrīd arī muļķīgiem jautājumiem.» Grupas sarakstē tiek publicētas receptes un skaidrots, kas un kā ir jādara, lai maize izdotos patiešām garda.

    «Atliek tikai interesēties un pašam izdarīt. Veidu, kur un kā cept maizi, ir daudz. Galvenais – nodrošināt vismaz 250 grādu augstu temperatūru. Ja ir ierīce, kas spēj tādu radīt, tā der maizes cepšanai. Gada laikā burtiski uz rokas pirkstiem saskaitāmas reizes esmu nopirkusi maizi veikalā,» stāsta Ērmale.

    Viņa neslēpj, ka cepusi dažādu maizi – gan rudzu, gan kviešu. «Esmu cepusi maizi ar sēklām, ar dažādiem augļiem un dārzeņiem. Maizes cepšana ir patiešām interesents lauciņš, kurā var eksperimentēt un aizrauties,» smaidot atklāj aktrise.

    Lai arī runā, ka maize var būt par iemeslu liekajam svaram, Esmeralda var lepoties ar lielisku un ļoti slaidu figūru.

    Taujāta, vai ievēro kādas diētas, aktrise ir atklāta: «Nekad neesmu ko tādu darījusi un ceru, ka nedarīšu. Es vienkārši saprātīgi ēdu. Domāju ar prātu par to, lai manas maltītes būtu vieglas un veselīgas.» 

    Aktrise neslēpj prieku par pievienošanos TV seriāla Bezvēsts pazudušās otrajai sezonai, kura skatītāju vērtēšanai tiks nodota nākamā gada sākumā. «Mani sākumā uzaicināja uz provēm un pēc tam apstiprināja lomai. Mans tēls ir mazliet mistisks – reāls un brīžam nesaprotams. Tas seriālā noteikti ienesīs pārsteiguma momentu. Man pašai loma ļoti patīk – tādas negadās bieži,» atzīst Esmeralda. Viņa norāda, ka pirmo reizi arī piedzīvojusi tik lielas rūpes un uzmanību no filmēšanas komandas.

    «Es nekad neesmu tā uzmanīta un lutināta, tik ļoti dzirdīta ar kafiju un barota ar regulārām maltītēm. Tiek darīts viss, lai aktieris šeit justos gaidīts. Mums pat katram ir īpaša krūzīte ar vārdu, uzvārdu un seriāla nosaukumu. Ko tādu līdz šim nekad nebiju piedzīvojusi,» tā Ērmale.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē