• Kambalas draudzene Olga par iepazīšanos: Es viņam atbildēju ļoti rupji…

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    “Es viņam atbildēju ļoti rupji…” Tā par iepazīšanos ar skandalozo Kasparu Kambalu un flirtu, kas aizsācies interneta vidē, saka viņa mīļotā sieviete Olga.

    Kaspars un Olga ir šova “svaigākais” pāris, kurš attiecības sācis vien pērnā gada rudenī. Viņi satikās, pateicoties Instagram – Olga nospieda «patīk» septiņām Kaspara bildēm un šis fakts sportistam nepalika nepamanīts. Abi sāka sarakstīties un jau pēc pāris stundām Olga izlēma aizbraukt pie Kaspara un iepazīties.

    Olga jau iepriekš bija pamanījusi Kasparu uz ielas un nu ieraugot virtuālajā vidē, nodomājusi – “ā, tas ir tas garais džeks” un piespiedusi “like” viņa bildēm. Kaspars savukārt uzsācis saraksti, interesējoties – vai ir kāds iemesls, kāpēc ticis šādi pagodināts, uz ko saņēmis Olgasprāt ļoti rupju atbildi.

    Es tev uzrakstīju – nu, nu gribās?” raidījumā smejoties atklās Olga. Tolaik simpātiskā sieviete saņēmusi ļoti daudz vēstuļu un uzmanības apliecinājumus no pretējā dzimuma, tāpēc nodomājusi, ka Kaspars ir “kārtējais”: “Es domāju – kārtējais rakstnieks! Nu es te viņam tagad parādīšu, kā es māku! Un tad vārds pa vārdam, man jau aizgāja līdz tai stadijai, ka es teicu – es tūliņ piebraukšu. Man vajadzēja parādīt, ka es krutāka esmu.”

    Atceras Olga un neslēpj prieku, ka iepriekš nav neko zinājusi par Kasparu un nav klausījusies arī apkārtējo viedoklī par viņu.

    “Ja es no sākuma klausītu citus cilvēkus un pēc tam iepazītu viņu, es laikam tā arī nekad neiepazītu viņu, nemaz to negribētu.” savu stāstu uztic Olga.

    Toreiz, pirmajā satikšanās vakarā, viņi norunājuši vairākas stundas un uzreiz bija jūtams – abu starpā ir «klikšķis». Kaspars nolēma pielikt punktu iepriekšējām attiecībām, savukārt Olga, kura jau aptuvenu gadu dzīvoja viena ar meitām, mīļotā dēļ oficiāli šķīra savu 16 gadus ilgušo laulību. Abiem ir bērni no iepriekšējām attiecībām, tādēļ šoreiz viņi izbauda mirkli un kaislīgu romantiku.

    Šarmantais pāris kopā ar citām pašmāju slavenībām kanāla STV Pirmā! jaunajā šovā Mīla burbulī ļaus ielūkoties savu attiecību aizkulisēs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē