• Kambala soctīklos nobloķējis visus draugus, kuri neieradās uz kāzām

    Sociālie tīkli
    Santa.lv
    Santa.lv
    2. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Izskatās, ka kopš kāzām Kambalu ģimenes draugu loks kļuvis krietni šaurāks, jo Kaspars veicis revīziju soctīklos un lielu daļu no tiem nobloķējis.

    Kā atklājas «STV Pirmā!» realitātes šovā «Slavenības. Bez filtra», iemesls šādai rīcībai ir draugu pēdējā brīža atteikums ierasties uz pāra grezni iecerēto kāzu ballīti, tādējādi pirmskāzu stresam piemetot vēl papildus uguntiņu.

    «Bija paredzēti 50 viesi, bet te burtiski dienu iepriekš sāka viens pēc otra pienākt atteikumi. Es vēl saprastu, ja tā būtu mājas ballīte, bet ne jau restorānā, kur katram vieta iepriekš rezervēta. Tad nu Kaspars ņēma un viņus visus pēc kārtas nobloķēja. Tā mēs vēl nekad nebijām rīkojušies,» skaidro apbēdinātā Olga.

    Viesu nenoteiktības rezultātā izveidojusies arī nepatīkama pārpratuma situācija ar kādu ļoti populāru izklaides mākslinieku.

    Kāds no viesiem bija solījis dāvanā Verkas Serdučkas uzstāšanos, taču pats pēdējā brīdī tomēr uz kāzām nav ieradies, un kā izrādās -  nav samaksājis  arī estrādes māksliniekam par uzstāšanos. Tā nu Kambalu kāzas palikušas bez tik ekstravagantām izklaidēm.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē