• Kalvīši pēkšņi sadala mantu! Visi nekustamie īpašumi tiek sievai

    Īpašums
    Gita Vīksne
    13. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aigars un Kristīne Kalvīši.
    Foto: F64
    Aigars un Kristīne Kalvīši.
    Lai arī AS «Latvijas gāze» valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis ar sievu Kristīni ir precējušies jau 31 gadu, pēkšņi viņi noslēguši laulāto mantisko attiecību līgumu par visas mantas šķirtību.

    «Nu, nē taču – mēs nešķiramies!» sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» sacījis ekspremjers «Latvijas gāzes» valdes priekšsēdētājs un Latvijas Hokeja federācijas prezidents Aigars Kalvītis. Vaicāts, kāpēc radusies doma pēkšņi dalīt mantu, ekspremjers bija lakonisks: «Par šo nekādu komentāru nebūs!»

    Jūnija pēdējā dienā viņš ar sievu Kristīni Kalvīti noslēdzis laulāto mantisko attiecību līgumu par visas mantas šķirtību. Kā vēsta «Lursoft» datu bāzē pieejamā informācija, Kalvītei tagad pieder četri nekustamie īpašumi Rīgā.

    Vienu īpašumu Kalvīte iegādājusies 2005. gadā par 30 000 latu, otru – 2010. gadā par 23 000 latu. Savukārt Kalvītis pirms nepilniem diviem gadiem par 137 000 eiro bija nopircis dzīvoklī Rīgā. Tajā pašā ēkā viņam pieder arī pazemes autostāvvieta, kas nu viss tagad nonācis sievas Kristīnes īpašumā.

    Aigars un Kristīne Kalvīši šā gada 23. novembrī svinēs vara kāzas – kāzu 32. gadadienu. Abi ir vecāki trim dēliem – Kārlim, Rūdolfam un Robertam.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē