• Kaimiņi ziņo par māti alkohola reibumā pieskatām mazu bērnu

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    23.februārī pulksten 19.30 Rīgas pašvaldības policija saņēma izsaukumu uz Vecmīlgrāvi, kur noraizējušies kaimiņi ziņoja par kādu piedzērušos sievieti ar mazu bērnu. Uz ziņotājas norādīto dzīvokli nosūtīta tuvākā RPP Ziemeļu pārvaldes ekipāža.

    Likumsargiem durvis pēc pieklauvēšanas pavēra mazs puisēns. Apjautājoties, vai viņš mājās ir viens, saņemta atbilde, ka mājās ir arī aizmigusi mamma. Policisti palūdza, vai puika varētu mammu pamodināt, taču zēns skaidroja, ka mamma esot ļoti cieši aizmigusi un uz jautājumiem neatbild. Likumsargi piedāvāja palīdzību mammas pamodināšanā, pēc kā puika atvēra durvis un policistus ielaida dzīvoklī.

    Vienā no istabām likumsargi uz dīvāna ieraudzīja aizmigušu sievieti, kura pa pusei bija uzvilkusi bikses. Puika pieskrēja pie mammas un priecīgi iekliedzās: “Mammu, mammu, policija atnāca!”.

    Sieviete aši pielēca kājās un uzvilka bikses. Bērna mātei izskaidrots ierašanās iemesls, pēc kā lūgts atbildēt uz vairākiem jautājumiem, piemēram, kad pēdējo reizi viņa dēlu ir pabarojusi.

    Drīz pēc tam bērna mātei arī veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Testa laikā noskaidrots, ka viņa ir 1,87 promiļu reibumā. Izjautājot viņu, vai ir kāds radinieks, kas varētu uzņemties rūpes par bērnu līdz viņas atžirgšanas brīdim. Sieviete skaidroja, ka dēlu varot pieskatīt viņas pilngadību sasniegusī meita. Likumsargi jauno sievieti sazvanīja un lūdza pēc iespējas ātrāk ierasties mātes dzīvoklī.

    Tikmēr bērna mātei izrakstīts administratīvā pārkāpuma protokols par bērna aprūpes pienākumu nepildīšanu. Procesuālo dokumentu noformēšanas laikā dzīvoklī ieradās sievietes pilngadīgā meita, kas solīja brālīti apkopt un pēc tam ar viņu doties uz savu mājokli.

    Informācija par notikušo nodota Rīgas sociālajam dienestam turpmākam darbam ar ģimeni.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē