• Kādu lēmumu par vakcinēšanos pieņēma Margarita Vilcāne

    Sabiedrība
    Gita Vīksne
    Inese Mizovska
    7. aprīlis, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Latvijā uz laiku tika apturēta Lielbritānijas un Zviedrijas uzņēmuma AstraZeneca vakcīnu izmantošana. Vēlāk vakcinācija tika atsākta, tomēr saceltā jezga daļā sabiedrības sējusi nedrošību, bet daļa uzskata – labāk šaubīties un tomēr tikt vakcinētam.

    «Viss kārtībā – esmu vakcinēta,» PDz atklāj leģendārā estrādes dīva Margarita Vilcāne. Decembrī viņa nosvinēja 80. jubileju.

    «Uzskatu, ka vajag sevi mīlēt un sargāt, tādēļ par labu vakcīnai izlēmu jau sen. Pieteicos tai, tiklīdz tas kļuva iespējams, un pirms dažām nedēļām to arī veiksmīgi saņēmu,» stāsta viņa.

    «5. maijā man plānota otra vakcīna. Lai gan no sākuma tika solīta Moderna, beigās tiku pie AstraZeneca. Vakcinēties vai ne – tā, bez šaubām, ir katra cilvēka brīva izvēle. Tomēr es uzskatu – ja cilvēkam ir skaidra galva un viņš šobrīd spēj sakarīgi domāt, tad tomēr izlems par labu vakcinācijai. Kas attiecas uz komplikācijām, par kurām tagad tik daudz tiek runāts, no tām neviens nav pasargāts.»

    «Taču der arī atcerēties, ka to iemesls var būt ne tikai pati vakcīna, bet arī cilvēka vecums un dzīves laikā izslimotās slimības.»

    Vairāk lasi Privātās Dzīves žurnālā!

    • Smaga slimība aizsauc mūžībā politiķi Grīnblatu. Atvadīties ierodas pat prezidents un politiskais oponents Ziedonis Čevers. 
    • Liela jezga ap vakcīnām: Virkava jubilejā tikusi pie Pfizer. Kāpēc Lipmans nedabūja poti un kādu lēmumu pieņēma Margarita Vilcāne?
    • Skandāls Zelta mikrofonā. Mūziķi saiet ragos, un iesaistās policija. 
    • Paukštello jau 70! «Visi sūdi dzīvē bijuši tikai paša vainas dēļ.»
    • Krišnaīta Uģa Kuģa mīlas dzīvi rādīs Tv! Viņš sola: «Mēs neslēpsim neko!»
    Privātā Dzīve №12

    1 komentārs

    Olegs - Valdis Golovčiks
    Ja Vilcaanei buutu ,,skadra galva,, kaa vinja pati izsakaas,tad saprastu,ka dazhos meneshos uzceptaas zhurgas nu neekaadi nav saucamas par ,,vakciinaam,,...,,Vakciina,,vinju nenobeidza tikai pateicoties imuunsisteemai...Bet daudziem nepaveicaas...Vilcaane paardevusies PVO taapat kaa Kalninjsh,Vaikule,Viikje- Freiberga...Kaapeec ,,papilvakciinas,,nav vajaziigas vakciinaam pret encefaliitu,difteriju,stingumkrampjiem ? Atbildu - Taapeec,ka taas nebija domaatas cilveeku izniicinaashanai.

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē