• Kā veiksies mīlas lietās un karjerā? Lielais un izvērstais 2021. gada horoskops

    Horoskopi
    Anastasija Kuzminova
    16. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Astrologs Andris Račs gadumijā analizē, kas šogad sagaida visu divpadsmit horoskopa zīmju pārstāvjus.
    • Auns

    Mīlestība. Gads nebūs tik karsts kā iepriekšējais, un janvārī strīdi būs pierimuši. Gads būs mierīgs, un Auniem tas var šķist garlaicīgi. Iemesli atkal pakašķēties Auniem parādīsies rudenī. Jaunas iepazīšanas gaidāmas aprīlī un maijā. Īpaši laimīgs būs vasaras vidus.

    Darbs, nauda. Šogad ar mazāku piepūli varēsiet sasniegt labākus rezultātus. Pelnīsiet, arī neiespringstot un rodot dažādas iespējas.

    Padoms. Kašķīgajiem Auniem cīnītājiem būs jāmācās dzīvot miera apstākļos. Iemācieties pieņemt mīlestību, nevis diriģēt notikumu gaitu.

    • Vērsis

    Mīlestība. Janvāris, februāris un novembris būs saspringts un konfliktiem pilns. Vainīgo meklējumos var nonākt pat līdz šķiršanai. Iepazīties neieteiktu, bet, ja ļoti gribas, tad jūnijā un jūlijā. Augusts izvērtīsies romantisks un, iespējams, ar jaunām attiecībām.

    Darbs, nauda. Nevajag meklēt jaunu darbavietu, stabilitāte ar zīli rokā ir labāka. Nostrādās Vēršiem tipiskā nevēlēšanās riskēt, un tas būs gudri. Vērsim jābūt ļoti stipram, lai uzņemtos jaunus darba pienākumus.

    Padoms. Gads nebūs viegls, tādēļ iesaku realizēt pateicības praksi, tencinot par visu, kas jau ir.

    • Dvīņi

    Mīlestība. Esiet drosmīgi un sirdī iekritušo paši uzrunājiet, iedraudzējieties, tad papardes zieds būs garantēts! Veiksmīgākie mīlai būs septembris un oktobris, bet kāzām labvēlīgs – aprīlis.

    Darbs, nauda. Šogad Dvīņiem paredzēta kāpšana slavas un goda pjedestālā. Jāspēj ieraudzīt, kur nauda kritīs teju kā no gaisa, un spēt to dabūt. Visvairāk drosmes jauniem projektiem būs martā, aprīlī un oktobrī.

    Padoms. Lieciet pie malas paviršību! Padomājiet par sacīto, jo ar vārdiem, kas pašam liekas joks, varat aizskart apkārtējos.

    • Vēzis

    Mīlestība. Paies četri mēneši, līdz atiesiet no 2020. gada notikumiem. Tad arī nāks vēlme atvērties mīlestībai. Tādēļ vasara var izvērsties romantikas pilna – krietni labāka nekā pērn. Galvenais nebaidīties un uzticēties, tad jau 2022. gadā var sagaidīt pasaulē nākam savu atvasi.

    Darbs, nauda. Jūnijā dzimušiem Vēžiem šovasar būs strauji darba uzlabojumi. Īpaši tiem, kas rūpējas par cilvēku labsajūtu.

    Padoms. Nebaidieties – februārī jūsu problēmas pierims. Trakākais

    jau ir aiz muguras.

    • Lauva

    Mīlestība. Gads būs saspringts, un tā nogale – vēl trakāka. Strīdos Lauvas, kā ierasts, negribēs piekāpties. Tikai martā zvaigznes sastāsies tā, kā Lauvām patiks. Ap Jāņiem Lauvas dosies iekarot sirdis. Ja sirdsāķītis nebūs ar mieru, jāmāk izturēt sakāvi. Mīlestībai skaists būs jūlijs un decembris.

    Darbs, nauda. Ja ir spēks, var uzņemties lielāku atbildību. Un tas nozīmē – uzvaru vai sakāvi. Ja nebaida otrs – uz priekšu, bet viegli nebūs.  Ambīcijas palielināsies, bet iespējas samazināsies.

    Padoms. Izaicinājumu gadā paredzams, ka Lauvas būs spītīgas un nepadosies. Jādara tas, kas pašam šķiet svarīgs, nevis lai kaut ko pierādītu citiem.

    • Jaunava

    Mīlestība. Lielu kaislību nebūs, bet gudras un pārdomātas attiecības gan. Augusts tam būs vairāk iedvesmojošais un piedzīvojumiem bagātais mēnesis. Vasarā varēs iebraukt laulības ostā.

    Darbs, nauda. Darbs būs, turklāt labs. Bezdarbs – nedraud! Jaunavas ir pazīstamas ar savām pielāgošanās spējām – mainot darbu, šīs zīmes pārstāvji visu izdarīs labi. Īpaši veiksies tiem, kuri pērn atrada savas darba nišas. Rudenī var realizēt jaunus biznesa plānus.

    Padoms. Šajā iespēju gadā ir jāapdomā savi lēmumi – nevajag saņemties pilnas rokas darbus, lai pēc tam mocītos ar stresu.

    • Svari

    Mīlestība. Superīgs gads mīlas lietām! Iemīloties emocionālo pacēlumu varēsiet just no februāra līdz aprīlim. Tad var domāt arī par ģimenes pieaugumu.  Šai gaisa zīmei var būt vairākas aizraušanās.

    Darbs, nauda. Būs darba iespējas, galvenais – prast izvēlēties. Būs radošas idejas un apstākļi to realizēšanai. Jauniem iesākumiem der visi mēneši, izņemot jūniju.

    Padoms. Veiksme būs, galvenais to nenogulēt. Tik veiksmīgu gadu kā šo pēc tam vēl ilgi būs jāgaida!

    • Skorpions

    Mīlestība. Ja ierasts šaut pa kreisi un manipulēt, 2020. gadā tā vairs nevarēs. Mīlas lietās veiksies maijā un augustā. Pārējā gada griezumā būsiet kā zem palielināmā stikla.

    Darbs, nauda. Tā kā Skorpioni ir stipri cilvēki, šis gads, kurā ies grūti, viņiem patiks. Rādiet, ko spējat, bet viegli nebūs. Oktobrī dzimušajiem uz brīdi veiksies jūnijā. Novembrī un decembrī mutuļos enerģija, tikai jāuzmanās, lai no tās neciestu attiecības ar kolēģiem. Ambiciozos plānus labāk atlikt uz vēlāku laiku.

    Padoms. Ja vēlas sasniegt kaut ko lielu, ir jābūt pacietīgam. Jānodarbojas ar emocionālo attīstību, lai nemocītu sevi un apkārtējos.

    • Strēlnieks

    Mīlestība. Visu gadu nebūs šķēršļu, lai veiksmīgi iepazītos, īpaši vasarā. Pat ja iedod kurvīti, Strēlnieka optimisms ļaus to neņemt galvā. Paviršība attiecībās augustā radīs augsni konfliktiem.

    Darbs, nauda. Strēlnieka gribasspēks ļaus grozīties un meklēt darba iespējas, tādēļ kopumā labs gads arī karjerā. Jomas, kurās startēt, – piegāde, pārvadājumi, koplietošanas iespējas.

    Padoms. Būs daudz augšup ceļošas enerģijas, svarīgi ir nepadoties!

    • Mežāzis

    Mīlestība. Būs labāk nekā pērn! Mīlas lietās veiksies janvārī. Jāuzmanās vienīgi aprīļa un maija mijā, kā arī oktobrī. Būs gana naudas, tāpēc varēs domāt par laulībām un ģimenes pieaugumu.

    Darbs, nauda. Vairākums saņems bonusus par iepriekš paveikto, tādēļ alga var sākt pieaugt pat no gada sākuma. Mežāži spēs veiksmīgi apvienot vecās metodes ar jaunajām tehnoloģijām, kas atvieglos darbu.

    Padoms. Mežāzis, kas bauda dzīvi, ir liels retums. Tādēļ ieteicams ne tikai pelnīt – vajag vairāk tērēt!

    • Ūdensvīrs

    Mīlestība. Mīlas lietās ies labi visu gadu. Romantikai un flirtam īpaši veiksmīgi būs marts, aprīlis un oktobris. Svarīgi ieguldīt sevis mīlēšanā – tad tevi mīlēs arī citi. Tie pāri, kas bija kopā seklu iemeslu dēļ, izšķirsies. Pieaugs pašapziņa, tādēļ jāuzmanās, lai ar savu ego nenospiestu partneri.

    Darbs, nauda. Darba izvēlē Ūdensvīri sev jautās, vai šajā profesijā būšu laimīgs, nevis – cik man maksās! Februārī dzimušie no marta var domāt par darba maiņu, bet janvārī dzimušie – jau gadam iesākoties. Var realizēt sen kāroto.

    Padoms. Izdomājiet, kā un kam dzīvosiet tuvākos 20 gadus! Kāda ir dzīves jēga, kas ir laiks, kam to veltīsiet? Saprotiet, kas ir svarīgāks – nauda vai laiks?

    • Zivis

    Mīlestība. Jūnijs būs visskaistākais mīlai. Galvenais ir uzticēties, lai sapņi piepildās. Ģimenes cilvēki atjaunos romantiku un iespēju robežās baudīs ceļojumus. Spilgtu izmaiņu nebūs, drīzāk nojauta par to tuvošanos. Romantikas pilni būs ziemas mēneši.

    Darbs, nauda. No visām zīmēm tieši Zivīm visvairāk trāpīsies attālinātā darba iespējas. Darbs kaulus nelauzīs. Šis nav gads, kad jāizvirza augstāki mērķi karjerā. Ja parādās darba piedāvājumi, var pakaulēties un piekrist – azarta kaut kur lauzties līdz 2022. gadam Zivīm nebūs.

    Padoms. Ļaujiet, lai pasaule pati daudz ko nokārto – galvenais ir ieminēties un ļaut visam notikt!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē