• Kā tagad dzīvo Lauku sētas skandālistes

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    6. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA, INSTAGRAM UN F64
    Šobrīd notiek pieteikšanās TV šova Lauku sēta jaunajai sezonai. Pagājušajā startēja puiši, un dāmas spriež, ka pienācis viņu laiks. PDz pēta, kā tagad klājas šova spilgtākajām dāmām.

    Violeta Stepanova mainījusies līdz nepazīšanai

    Latvijas realitātes šovu veterāne, kuru iepazinām kā draisko blondīni no Aizkraukles, jau vairākus gadus dzīvo Dānijā, kļuvusi par tumšmati un sākusi dzīvot veselīgi.

    Zaudējusi darbu Dānijā

    Sarunā ar PDz Violeta saka – viņa koronavīrusa dēļ Dānijā zaudēja darbu. «Es strādāju apkalpošanas sfērā, taču pirms diviem mēnešiem mani no darba atlaida… Šobrīd tiesājos ar darba devēju.

    Mūsu menedžere bija poļu izcelsmes sieviete, kura rupji mani pasūtīja un teica, lai degu elles liesmās.

    Taču es sarunu ierakstīju un devos pie jurista,» stāsta Violeta, kas vienmēr mācējusi par sevi pastāvēt.

    «Dānijā ir iestādes, kuras rūpējas par darbinieku tiesībām, te nedrīkst izrādīt necieņu,» pārliecināta ir viņa. Tomēr neesot sliktuma, bez labuma. «Tagad cilvēku un automašīnu uz ielām kļuvis mazāk, gaiss tīrāks un debesis zilākas. Vīruss visu salika pa plauktiņiem. Es biju nogurusi no cilvēku burzmas, visi nemitīgi kaut kur skrēja, taisīja paniku, bet tagad iestājies miers un klusums, kas ļoti atbrīvo,» teic Violeta.

    Dānijā Violeta dzīvo tūristu iemīļotā pilsētā Midelfārtā. «30 kilometru attālumā no manām mājam ir slavenā rakstnieka Hansa Kristiana Andersena muzejs – māja, kur viņš piedzima un uzauga,» stāsta latviete. Dānijā Violetai ir trīs uzticamas draudzenes – latviete, filipīniete un moldoviete.

    Kļuvusi par lēdiju

    Svešumā Violeta krasi mainījusi stilu un no blondīnes kļuvusi par bruneti. «Nodomāju, kamēr man vēl nav sirmu matu, varētu ataudzēt savu dabisko matu toni. Mati gan atauga ļoti lēnu. Beidzot pēc 13 gadu ilgas pauzes apjautu, cik skaista ir mana dabiskā matu krāsa. Apskatīju savas vecās bildes, kur esmu ar pārbalinātiem matiem, un sapratu, cik nedabiski tas izskatījās. Taču nesaku, ka uz mūžu šķiros no blondās krāsas. Man patīk blondīnes,» saka šovu zvaigzne.

    Violeta atzīst – mainījusies arī iekšēji. «Dānija mani padarīja daudz emocionālāku, bet arī rāmāku. Dānija iemācīja, ka meitenei ne tikai jābūt skaistai ārēji, bet arī iekšēji jābūt lēdijai. Iepazīstoties ar dāņu tautu un tās kultūru, sapratu – nevajag cepties par izskatu, jo dāņi par to nepārtraukti nedomā. Uzvelk astoņdesmito gadu bikses, interesantas botas, platu džemperi un viss – viņi ir stilīgi. Man ir daudz skaistu drēbju un kurpju, un dažreiz ilgojos kārtīgi sapucēties, uzvilkt augstpapēžu kurpes. Pietrūkst tā latviešu ieraduma – pat miskasti iznesot vajag uzkrāsoties un ieveidot matus,» smejas Violeta.

    Atteikusies no alkohola pavisam

    Violeta pievērsusies veselīgam dzīvesveidam un fiziskajām aktivitātēm. «Kad dzīvoju Latvijā, man velosipēda nebija. Pirmkārt, nebija, kur to glabāt, un Latvijā braukt pa šoseju šķita bīstami. Kopš dzīvoju Dānijā, nevaru vairs iztikt bez riteņa. Tas palīdz izrauties no ikdienas un sakārtot domas, rūdīt gribasspēku,» skaidro viņa. Agrāk Violetu mocījis nemiers, taču, kopš viņas dzīvē ienāca divritenis, tas ir zudis.

    «No sākuma dienā nobraucu piecus desmit kilometrus. Ar katru reizi attālumu palielināju. Kad nobraucu 20 kilometrus, jutos kā sasniegusi Everesta virsotni.» Maksimālā distance, ko Violeta pievarējusi – 52 kilometri.

    Savulaik Violetas ikdiena bija nemitīgas ballītes, kur neiztrūkstoši tika lietots alkohols. Tām pienācis gals.

    «No alkohola pilnībā atteicos 2019. gada sākumā. Tā bija mana Jaunā gada apņemšanās. Visa dzīve bija pagājusi tusiņos un zaļā pūķa apskāvienos – kur viens aliņš, tur riktīgs brālītis… Un tā, gadiem ejot, alkohols kļuva par ikdienu. Nodomāju – man jau ir 25 gadi, laiks kļūt par lēdiju. Stingri nospraudu mērķi un pie tā turos,» teic Violeta.

    «Sākumā bija grūti, jo organisms bija pieradis pie alkohola – pie garda aliņa, ar ko veldzēties karstā vasaras dienā. Tikai atdzesēšanās nez kāpēc lielākoties beidzās ar pārdzesēšanos,» atklāta ir viņa. «Tādēļ sākumā atturējos no kompānijām, kur tiek lietots alkohols. Taču nu jau tā man vairs nav problēma. Labi un jautri jūtos arī nedzerot. Draugi un ģimene Latvijā arī tagad mierīgāk guļ naktīs, jo iereibusi Violeta netrobelē ar naksnīgiem zvaniem.»

    Šovu zvaigzne ir pārliecināta, ka katrs var atteikties no alkohola, galvenais ir gribasspēks.

    Mīlestība tiek kaķim

    Violeta neslēpj – pielūdzēju Dānijā viņai netrūkst. «Tie ir visur, bet es ieturu distanci. Manā privātajā dzīvē jau deviņus gadus valda īsts orkāns. Kad tas rimsies, iespējams, būs lielāka skaidrība,» noslēpumaina ir viņa.

    Kamēr Violeta vēl meklē īsto un vienīgo, viņas mīlestība un rūpes tiek kaķenītei vārdā Tjabie

    . «Man bērnībā bija sniegbalts kaķītis, kuru mīlēju no visas sirds. Reiz atnācu no skolas un ieraudzīju, ka lapsa viņam nokodusi ķepiņu. Tajos laikos nevarējām atļauties veterinārārsta palīdzību… Atbrauca onkulis un manu mīļo kaķīti aizveda… Lai arī kopš tā laika pagājuši daudzi gadi, ejot gulēt, es joprojām viņam novēlu saldus sapņus un aizsūtu gaisa bučiņu debesīs,» stāsta viņa. Dānijā Violetai beidzot atkal ir kaķis. «Tjabie ir mans eņģelis, mans labākais draugs. Ejot ārā no mājām, vienmēr viņu sabučoju,» saka viņa.

    Šovi vilina joprojām

    Lauku sētas jaunās sezonas dalībnieku atlase ieinteresējusi arī bijušos šova dalībniekus. Jaunajai sezonai pieteikusies arī leģendārā Ingūna Stapāne. Vai Viola arī jau nekravā koferus uz šovu? «Ingūna ir malacis, lai viņai izdodas. Viņa ir spēcīga sieviete ar raksturu, taču iekšēji ļoti mīļa. Tomēr savu iekšējo skaistumu viņa slēpj aiz bravūrīga veča maskas,» savu kādreizējo konkurenti raksturo Violeta.«Es ilgojos pēc realitātes šoviem, man tā visa pietrūkst. Tā vien prasās kādus sūdus savārīt,» smejas viņa.

    Lauku sētā gan viņa būtu ar mieru atgriezties tikai kā saimniece. «Atliek tikai tāds sīkums, kā lauku sētas iegāde,» spriež viņa. «Es gribētu cilvēkiem parādīt citādu Violetu, nevis to, kuru viņi iepazina. Visi mani pieraduši redzēt kā mutīgu, bravūrīgu veceni, bet ir pagājuši jau četri gadi. Esmu kļuvusi izsmalcinātāka. Ja man nāksies sevi aizstāvēt, darīšu to ar glanci!»

    Aija Dembovska ir mazuļa gaidībās

    Meitene bez aizspriedumiem – tā skandalozāko Lauku sētas dalībnieci raksturoja šova veidotāji. Viņa viegli ļāvās dažādām dullībām, par ko vēlāk izpelnījās nopēlumu.

    Aija startēja šova 5. sezonā, un kopš tā laika pagājuši divi gadi. «Man gājis visādi. Kādu laiku strādāju Nīderlandē un Anglijā, taču jau vairāk kā gadu esmu Latvijā. Dzīvoju Rīgā, īrēju dzīvokli,» PDz stāsta Aija. Viņa vairs nevēlas kavēties atmiņās par savu skandalozo pagātni, sakot – dzīve ir mainījusies.

    «Pēc atgriešanās dzimtenē dzīvoju Lielvārdē un strādāju par auklīti. Pērn augustā iekārtojos darbā par vilciena konduktori-kontrolieri, un joprojām strādāju,» teic viņa. Drīz Aija dosies garākā atvaļinājumā, jo gaida mazuli. «Dekrētā došos jau šovasar. Man gaidāms puisītis,» priecājas viņa. Par bērniņa tēvu Aija gan neko negrib stāstīt, sakot – par savām attiecībām nerunā.

    Par atgriešanos TV ekrānā viņa arī vairs nesapņo. «Šovi ir pagātne, kurā plānoju nekad neatgriezties. Tie man devuši vairāk sliktā, nekā labā. Beidzot man ir mierīga dzīve.»

    Vai Aija nožēlo, ka piedalījās Lauku sētā? «Gan jā, gan nē.

    Tolaik biju uz trakām idejām tendēta, un manas jaunības trakulības tika pagrieztas tā, kā bija izdevīgi šovam. Pilnībā visu jau neparādīja, un neviens nezina, kā bija patiesībā. Man tas vairs nav interesanti, jo es jau zinu, kā tur viss notiek.»

    Ingūna Stapāne iemīlējusies un strādā mēbeļu cehā

    Lauku sētas otrās sezonas zvaigzne daudziem palikusi atmiņā sava šerpā rakstura dēļ. Dzīve sievieti situsi ne reizi vien, taču izskatās, ka nu viņas nedienas beigušās.

    Kādu laiku bijusī regbija spēlētāja Ingūna strādājusi Anglijā, taču tagad atgriezusies Latvijā un iekārtojusies darbā mēbeļu cehā. Neilgi pēc atgriešanās dzimtenē Ingūna sastapusi savu mīlestību. Jaunā drauga dēļ Ingūna pat ataudzējusi matus, jo viņš gribot savu mīļoto redzēt sievišķīgāku. Viņai pašai gan frizūra nepatīkot, tāpēc garos matus slēpj. Valkāt kleitas un īsus svārkus gan Ingūna neesot piedabūjama.

    Runā, ka Ingūnas dzīvē gaidāms vēl kāds priecīgs notikums – viņai būs jau otrs mazbērns. Ingūna vēl aizvien ir gatava izgriezt pogas ikvienam, tādēļ pieteikusies Lauku sētas jaunās sezonas atlasei. Ja vien šova veidotāji dos zaļo gaismu, viņa esot gatava atdot raidījumam tā kādreizējo spozmi, jo pēdējās sezonas sievietei šķitušas blāvākas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē