• Kā mūziķis Džulians pārdroši savaldzināja «Superbingo» vadītāju Kristu Zvirgzdiņu?

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krista Zvirgzdiņa.
    Foto: no publicitātes materiāliem.
    Krista Zvirgzdiņa.
    Skatītājiem tas varbūt ir piemirsies, bet raidījuma «Superbingo» vadītāja Krista Zvirgzdiņa ir tā pati gaišmatainā, smaidīgā meitene, kura pirms nedaudz vairāk kā desmit gadiem piedalījās «Dziedošo ģimeņu» šovā un piesaistīja publikas uzmanību ne vien ar starojošo «Saulītes» tēlu, bet arī visai pikantām baumām par šova laikā dzimušām jūtām pret gados vecāko mūziķi Džulianu.

    Meitenei tobrīd bija tikai 16 gadi, tādēļ šai informācijai bija pat skandaloza pieskaņa. Tomēr, par spīti skeptiķiem, Krista un Jānis Zvirgzdiņi šodien ir laimīga ģimene un divu burvīgu bērnu vecāki.

    Satraucošo iepazīšanās laiku Krista atsauc atmiņā sarunā ar Valdi Melderi STV Pirmā! sarunu šovā «Kad viņas satiekas».

    «Ne jau es Džulianu noskatīju un mēģināju savaldzināt, bet viņš mani! Un, lai piesaistītu manu uzmanību, veica pārdrošu gājienu – necēla man vainadziņu burtiskā nozīmē. Man tajā uzstāšanās reizē bija liels dzeltenu pieneņu vainags, un viņš aizkulisēs pienāca man no muguras, paķēra vainagu un aizskrēja par «Sapņu fabrikas» gaiteņiem. Es paliku gluži vai mēma, tikai stāvēju tur un diezgan muļķīgi smaidīju. Bet efekts bija sasniegts, biju viņu pamanījusi.»

    Taču joki paliek joki, un diez vai Krista izvēlētos Jāni par savu vīru un bērnu tēvu, ja nejustu, ka abus saista daudz nopietnāks pamats. Kas tieši Jānī ir tik īpašs, un kas vispār Kristai attiecībās ir svarīgs – par to uzzināsit 1188 Play video.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē