• Jūlijs Krūmiņš tiesā laiku īsina, lasot kriminālromānu

    Kultūra
    Anastasija Kuzminova
    31. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Kamēr tiesa turpināja skatīt uzņēmēja apsūdzību kukuļņemšanā un dienesta viltojumu saistībā ar kāda Jūrmalas būvobjekta nodošanu ekspluatācijā, pats miljonārs pārlapoja detektīvromānu.

    Miljonārs Jūlijs Krūmiņš kā viens no atbildētājiem atkal stājās tiesas priekšā kukuļošanas un dokumentu viltojuma lietā. Šo lietu sāka skatīt jau gada sākumā, tad Jūlijs tiesu pārsteidza un sabiedrību sajūsmināja, kad ieradās tiesu namā, saslēgts plastmasas rokudzelžos un tērpies 20. gadsimta 30. gadu cietumnieka kostīmā.

     

     

    Šoreiz Jūlijs bija ģērbies pavisam ikdienišķi, bet līdzi viņš bija paņēmis grāmatu – Vladimira Količeva kriminālromānu Nāra ar zelta zvīņām. «12 gadu vairs neesmu biznesā vai politikā. 30 gadu laikā, kad es vadīju uzņēmumu Man-Tess, man nebija neviena pārkāpuma, es biju lielāko nodokļu maksātāju sarakstā. Šobrīd man ir liela atbildība pret saviem bērniem un mazbērniem, es nevaru atļauties kaut ko kriminālu darīt. Es dzīvoju pēc principa: nezodz, nemelo un palīdzi vājākajiem,» PDz stāsta Krūmiņš.

    Miljonārs uzsver, ka šajā lietā viņa meita kā pateicību par padomiem amatpersonai Tatjanai Morozovai uzdāvināja šampanieša pudeli, bet viņš palīdzēja Veselības inspekcijas darbinieces dēlu iekārtot Policijas koledžā, jo personīgi pazīst tās direktoru. «Valstī zog miljonus, bet te notiek skaidrošanās par tādām lietām – vienkārši smieklīgi!» paziņo Krūmiņš.

    Viņš PDz teic, ka, prāvai sākoties, katru tiesas sēdi plānojis pārvērst nelielā šovā, tomēr, uzklausījis paziņu pamudinājumus, atzina – tas neko neizmainīs. «Tagad gribu, lai ātrāk beidzas tā tiesa. Vēl mēnesis, pusotrs gan jāpaciešas,» uzsver miljonārs. Stāstot, kāpēc uz tiesu ieradies ar detektīvromānu rokās, Jūlijs tik nosmej: «Tas tāpēc, lai sēdē īsinātu laiku.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē