• Jaunais seksa simbols no Itālijas – Eirovīzijas uzvarētājs Damiano Dāvids

    Kino un TV
    Inese Mizovska
    12. jūnijs, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: SHUTTERSTOCK, INSTAGRAM UN NO PUBLICITĀTES MATERIĀLIEM
    Uz Eirovīzijas skatuves ir dzimusi jauna rokmūzikas zvaigzne. Konkursa uzvarētājs, itāļu rokgrupas Måneskin līderis, pierādīja – atšķiries, dari to, kam tici, un tu būsi pamanīts.

    Ne grama kokaīna

    Itāļu rokgrupas Måneskin dumpinieciskā dziesma Zitti E Buoni ir drosmīgs veltījums visiem, kuri vēlas būt atšķirīgi. Oriģinālais dziesmas teksts bijis par šerpu Eirovīzijas skatuvei, un pirms konkursa tas esot mīkstināts. Tomēr ar to pietika, lai Måneskin itāļiem atnestu uzvaru, ko viņi kopš Toto Kutunjo triumfa nebija piedzīvojuši 31 gadu.

    «Rokenrols nekad nemirs!» uz skatuves kliedza 22 gadus vecais grupas līderis Damiano Dāvids. Vienā mirklī viņš kļuva par jauno laiku seksa simbolu – skaists, dulls, izaicinošs. Pagājušajā nedēļā viņa fanu skaits sociālajos tīklos esot dubultojies, un Instagram tas jau pārsniedz divus miljonus.

    Uzvarētāju dziesma pāris dienu laikā mūzikas straumēšanas vietnē Spotify kļuva par visvairāk lejupielādēto dziesmu itāļu valodā.

    Damiano mežonīgā uzvedība konkursa skatītājus gan valdzināja, gan vedināja uz aizdomām. Tādēļ preses konferencē izskanēja jautājums: vai taisnība, ka Deivids tiešraides laikā, gaidot konkursa rezultātus, esot šņaucis kokaīnu? Tāds iespaids radies, jo kadrā viņš bija noliecies aizdomīgi zemu. Deivids atbildēja, ka skatījies uz glāzi, kuru nejauši nometis viņa grupas biedrs. Viņš centies savākt lauskas.

    Itālis apgalvoja, ka nekad nav lietojis narkotikas, un pieprasīja veikt testu.

    Nākamajā dienā Eirovīzijas organizatori nāca klajā ar paziņojumu, ka narkotiku testu Damiano veiks Itālijā, jo nav varējuši to operatīvi noorganizēt Roterdamā. Viņi arī apliecināja, ka grīnrūmā patiešām atrastas saplēstās glāzes lauskas. Ierodoties lidostā Romā, Damiano sacīja: viņš nevēlas, lai par viņu tiktu izplatītas baumas, tāpēc ir gatavs to nokārtot jau pirmdien. Pagājušās nedēļas sākumā Eirovīzijas mājas lapā parādījās paziņojums: itālis testu ir veicis, un rezultāts ir negatīvs.

    Stilīgākais čalis skrandās

    «Neuztveriet visu pārāk nopietni!» sacēlis kājas uz galda un malkodams šampanieti no pudeles, preses konferencē aicināja Damiano. Par viņa grupas biedriem, kas pasaulē nākuši 2000. un 2001. gadā, tagad saka: viņi ir pirmie 21. gadsimtā dzimušie Eirovīzijas uzvarētāji. Grupai raksturīgā ekspresija, atbrīvotība un acīm redzamā citādība tiek dēvēta par jauno laiku elpu. Viņi ir modē!

    Uz Eirovīzijas skatuves itāļi kāpa pasaulslavenā zīmola Etro no spīdīgas ādas darinātos kostīmos. Izpildot uzvarētāja dziesmu, Damiano lēkāja tik sparīgi, ka saplēsa bikšu stakli. Kad basģitāriste viņam uz to norādīja, solists saplosīja savu tērpu driskās un lepni pozēja fotogrāfiem.

    Jau skolas laikā Damiano saprata, cik svarīgi ir izcelties.

    Jaunajai rokzvaigznei patīk atkailināt krūtis, demonstrējot izaicinošu seksapīlu. Viņš izskatās kā itāļu krāmu tirdziņa reklāma – bronzas rotaslietas, spalvu rotājumi, mežģīnes, tīkliņaudums, velvets un puķains zīds.

    Melns acu zīmulis, lakoti nagi, masīvi auskari, pamanāmas cepures un košas krāsas – rokmūziķis tik meistarīgi veido savu tēlu, ka jau 18 gadu vecumā tika atzīts par vienu no stilīgākajiem čaļiem valstī. Damiano aicina uz Itālijas modes nedēļu, un tādi zīmoli kā Fendi un Valentino puisi sēdina pirmajās rindās.

    Pameta skolu, lai muzicētu

    Grupas Måneskin līderis audzis ar mūziku nesaistītā ģimene, un viņam ir brālis Jakopo. Bērnību Damiano pavadīja, trenējoties basketbolā, bet 15 gadu vecumā pameta liceju, lai pilnībā nodotos mūzikai. Grupu, kurā apvienojušies bijušie skolasbiedri, Damiano izveidoja pirms pieciem gadiem, un viņu pirmā skatuve bija Romas ielas.

    2017. gadā Måneskin singls Chosen nonāca itāļu mūzikas topu augšgalā, un viņi tika pamanīti. Drīz vien grupa ieguva otro vietu itāļu X faktorā, un dažu gadu laikā Damiano kļuva par vienu no pelnošākajiem rokmūziķiem valstī.

    Ar mūziku viņš jau nopelnījis astoņus miljonus eiro.

    Atgriežoties mājās no konkursa, basģitāriste Viktorija de Andželisa žurnālistiem sacīja: «Mēs parādījām, ka var izpildīt ne tikai romantiskas balādes. Ceram, ka turpmāk arī citas grupas atļausies spēlēt tādu mūziku, kādu vēlas, neietekmējoties no tā, kas ir topā un skan radio. Gribam iedrošināt spēlēt arī rokmūziku.»

    Uzvara Eirovīzijā itāļu jauniešiem pavērs vēl plašākus apvāršņus. Līdz gada beigām grupa plāno pabeigt savu jauno albumu un doties koncertturnejā pa Eiropu.

    Flirtē ar Guči mazmeitu un saderinājies ar seksīgu modeli

    Damiano intervijās nekad nav pieminējis savu mīlas dzīvi, tādēļ ap to allaž virmojušas baumas. Skatoties, kā viņš video augstpapēžu zābakos dejo ap stieni un pēc uzvaras Eirovīzijā uz skatuves kaislīgi bučo savus grupas biedrus, daudziem radies iespaids, ka Damiano patīk puiši. Tā vis neesot.

    Lai gan baumoja, ka viņš ir kopā ar savu grupas biedreni basģitāristi Viktoriju de Andželisu, mūziķis to noliedz, sakot: meitene vienkārši ir viņa labākā draudzene.

    Aprīlī parādījās ziņas, ka viņam esot dēka ar Gucci modes nama mantinieci – Gučo Guči mazmeitu Drusilu. Maijā – pirms došanās uz Eirovīziju Roterdamā – Damiano beidzot atklāja, ka jau četrus gadus viņa sirds pieder 25 gadus vecajai itāļu modelei Džiordžijai Soleri un abi pat esot saderinājušies. Tas sarūgtināja daudzas mūziķa fanes.

    Šo gadu laikā Džiordžija un Damiano ne reizi nav publiskojuši kopējas bildes, taču sociālajos tīklos Soleri ir tikpat izaicinoša un seksīga kā viņas slavenais draugs. Damiano uzvaru Eirovīzijā viņa redzēja pa televizoru un tonakt Instagram atzinās, ka knapi novaldījusies, lai no prieka nesāktu lēkāt pa dīvānu. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē