• Jaunā modes aktualitāte – spalvas

    Stils
    Anastasija Kuzminova
    23. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Francūzietes no nekā var uztaisīt cepurīti, salātus un skandālu, taču latvietes no strausu spalvu kušķīša var uzburt elegantu un oriģinālu tēlu.

    Vairākas modes mīļotājas svētku laikā sev atklājušas piemīlīgu aksesuāru – strausa spalvu apkaklīti, kas tēlam piešķir gan svinīgumu, gan koķetu noskaņu. Tāda atrodama latviešu zīmola Nolo jaunākajā kolekcijā. «Šī pamanāmā rota piešķir individualitāti, un tas man vienmēr ir paticis. Turklāt spalvas ir viena no ziemas sezonas aktualitātēm,» zina stāstīt modes dāma Liene Stūraine.

    «Tas ir elegants, jo spalvas saistās ar svētkiem, ar šiku, kā arī brīvību un gaisīgumu. Agrāk cilvēki spalvas izmantoja masku ballēs un Jaungada pasākumos, taču tagad tās var atļauties valkāt, ne tikai ejot uz teātri vai operu, bet arī ikdienā. Pie vienkāršām drēbēm apliec spalvu apkakli – mazu, smalku detaļu –, un koptēls uzreiz kļūst interesantāks un svinīgāks,» saka Liene.

    Viņa savu jauno aksesuāru velk pat kopā ar sporta jaku! «Dodoties ikdienas gaitās, šādu aksesuāru vajag miksēt ar kaut ko neitrālu – ja ir spalvas un kaut kas vienkāršs, nebūs šī teatrālā efekta,» pamāca Stūraine. Šādas apkaklītes var viegli pārtapt arī svētku tērpa aprocēs.

    «Ja izvēlēsieties apkaklīti košā krāsā – māksliniecisks tēls garantēts. Dodoties ceļojumā, es koferī lieku divas šādas apkakles. Tās neaizņem daudz vietas somā, bet lielisks tēls vakara pasākumam ar to ir nodrošināts. Maza, eleganta detaļa ļaus izskatīties grezni,» pamāca viņa. Liene saka – aksesuārs ir ērti lietojams. «Vienīgi jāuzmanās, ja to izmanto kā aproces. Tad, ieturot maltīti restorānā, spalvas var nokļūt ēdienā,» pasmaida viņa.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē