• Jānis Krīvēns aizstāv draugu un krīt nežēlastībā: Tas atstās iedragājumu uz ilgu laiku

    Sabiedrība
    Marta Kalniņa
    8. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram un no publicitātes materiāliem
    Singapūras satīns publiski iesaistījās sava grupas biedra Kristapa Strūberga ģimenes konfliktā un apšaubīja Strūberga sievas pausto par vardarbību ģimenē. Tagad grupas līderis atzīst – notikušais nav joka lieta.

    Kad grupas Singapūras satīns dalībnieka Kristapa Strūberga sieva un divu dēlu māte Mairita Rosicka paziņoja, ka ir aizgājusi no vardarbīgām attiecībām un nonākusi neapskaužamā finansiālā situācijā, tika sacelta liela ažiotāža. Viņas apgalvojumu tviterī tūdaļ centās noliegt Kristapa grupas biedri, kas paziņoja: Kristaps tiekot apmelots.

    «Šis ir iemesls, kāpēc man bija ļoti grūti tikt ārā, jo visi destruktīvie lēmumi tika un joprojām tiek atbalstīti. Lai jums veicas turpmāk, taču man jādomā, kā bērnus pabarot,» viņiem atbildēja Mairita.

    Kopš tā laika Strūberga grupas biedri šo situāciju publiski vairs nekomentēja. Intervijā žurnālam Ieva grupas dalībnieks, TV personība un tuvs Strūberga draugs Jānis Krīvēns atzina: arī tagad par notikušo runā nelabprāt.

    Par to, ka šis notikums metis ēnu arī uz grupu, Krīvēns teic: «Tas ir tik ļoti nopietni un atstās iedragājumu uz tik ilgu laiku. To visu salabosim tikai vienīgi mēs paši ar laiku un darbiem,» atzina viņš.

    Patlaban grupa turpina strādāt pie jaunā albuma, un Krīvēns apgalvo: tas būšot labākais, ko viņi jelkad dzīvē esot radījuši. Vaicāts, vai ir gatavs zaudēt draugu, ja izrādīsies, ka taisnība nav Strūberga pusē, Krīvēns atbildēja: «Mēs to visu uztveram daudz nopietnāk, nekā cilvēki domā. Tur vēl tiek iesniegti visi dokumenti, un tas nav joks. Jebkurā šķiršanās procesā bērni vienmēr ir absolūta prioritāte, šobrīd jādomā par viņiem.»

    Intervijā Jānis atklāja, ka pašam izdevies saglabāt cieņpilnas attiecības ar bijušo mīļoto – blogeri Beāti Bērziņu. Savulaik viņi kopā adoptējuši suni, kurš pēc attiecību iziršanas dzīvo pie Jāņa. Kad Krīvēns devies ceļojumā uz Bolīviju, suni uzticējis bijušajai draudzenei.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē