• Jānis Aišpurs romatiski bildinājis Aiju Andrejevu Itālijas kalnos

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Mūziķi pāris Jānis Aišpurs un Aija Andrejeva jau kādu laiku ir oficiāli vīrs un sieva, taču plašāku publicitāti viņu kāzu notikums nav ieguvis.

    Kā tagad atklāj Jānis “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas” tā bijusi pāra apzināta izvēle: “Tā kā mums abiem jau bija pieredze ar kāzām, šoreiz gribējās, lai šī diena ir tikai mūsu. Covid arī šai ziņā lieliski palīdzēja – nevajadzēja neko rīkot un neviens neuzdeva liekus jautājumus. Mēs pat sākumā nevienam neteicām, ka esam apprecējušies. Kāds bija pamanījis Instagram bildē laulības gredzenu, tad jau gan nācās atzīties.”

    Toties bildināšanas moments gan pārim izdevies kā no labākajiem romantisko filmu paraugiem.

    Stāsts ir ārkārtīgi neparasts – vispirms jau Jāni kā mūziķi spēlēt savā kāzu ceremonijā uzaicinājis cits pāris. Tas nu nebūtu nekas neparasts, ja vien … šī ceremonija nebūtu ieplānotas kalnos Itālijā, kā noslēgums diezgan garam un nogurdinošas kāpienam augšup.

    Būdams azartisks un interesantām iespējām atvērts cilvēks, Jānis uzreiz piekritis, bet paralēli mūziķa galvā dzimusi romantiska doma – izmantot šo neatkārtojamo brīdi, lai arī pats bildinātu savu mīļoto Aiju.

    Kā tieši norisinājās šis aizkustinošais notikums, kura finālā prieka asaras bira visiem klātesošajiem, uzzināsit, noskatoties 1188 Play video!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē