• Jakušonoks noliedz baumas par šķiršanos: Mēs nekad neesam dzīvojuši kopā!

    Attiecības
    Gita Vīksne
    3. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Normunds Jakušonoks ar ilggadējo draudzeni Daigu.
    Foto: F64
    Normunds Jakušonoks ar ilggadējo draudzeni Daigu.
    Pagājušajā nedēļā interneta portālos izskanēja runas, ka esot izjukušas mūziķa Normunda Jakušonoka ilggadējās attiecības. Jakušonoks PDz skaidro – noticis pārpratums, jo viņa sirds vēl aizvien esot aizņemta.

    «Mūsu attiecībās absolūti nekas nav mainījies. Mēs nekad neesam dzīvojuši kopā – katrs esam rūpējušies par saviem vecākiem un dzīvojuši ar viņiem.

    Vienmēr savu savienību esam uzturējuši attālināti,»

    PDz paskaidro grupas Labvēlīgais tips taustiņinstrumentālists, tautā mīlētais mūziķis Normunds Jakušonoks. Tā tas turpinoties jau 27 gadus.

    Pagājušajā nedēļā baumas, ka Jakušonoks tagad esot brīvs vīrietis un ballīšu sezonā fanēm ir cerības iekarot viņa sirdi, izraisījis kāds pārpratums. Jakušonoks viesojies kanāla 360TV raidījumā Pasaki to skaļi, kur licis noprast, ka pandēmijā izbeidzis kopdzīvi ar savu ilggadējo draudzeni Daigu, jo abiem bijuši atšķirīgi uzskati vakcinācijas jautājumā. «Viņa bija kategoriski pret un aicināja nevakcinēties arī apkārtējos. Savukārt es tā nevarēju, man taču bija jāturpina strādāt,» klāstīja Jakušonoks. Tagad viņš PDz teic – lēmums dzīvot šķirti pieņemts jau ļoti sen, tam nav nekāda sakara ar vakcināciju, jo šāds vienkārši ir viņu attiecību modelis.

    «Neesmu ģimenes cilvēks. Esmu cilvēks ar sarežģītu raksturu. Daiga ir vienīgā, kas mani spēj paciest,» PDz savulaik pauda Normunds. Tāpēc viņš dzīvo Rīgā, bet Daiga – Ķekavā. Žurnālam IEVA savulaik Daiga sacīja. «Sadzīviski šāda lietu kārtība mums ir ērta kaut vai no praktiskā viedokļa. Ar otra mantām savu māju nepiekrāmējam, pie Normunda ir tikai mans halāts un čības. Un – nekādas vainas!»

    Normunds un Daiga iepazinās 1995. gadā Dziesma manai paaudzei turnejas laikā. Sākumā bijuši vienkārši labi draugi, taču Normunda gādīgums licis attiecībās iedegties arī mīlestības dzirkstij.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē