• Izšķirošais brīdis Dinamo Rīga sezonā — Skudram dod divas nedēļas

    Sabiedrība
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    26. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    «Par to, kas vispār notiek ar hokeja klubu, parunāsim pēc divām nedēļām,» pagājušajā nedēļā PDz sacīja kluba lielākais privātais līdzīpašnieks un Dinamo Rīga padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

    Kontinentālās hokeja līgas 13. sezona Latvijas klubam Dinamo Rīga sākusies briesmīgi – sezonas pirmajās 26 spēlēs izcīnītas vien četras uzvaras, no kurām pa vienai pēcspēles metienos un papildlaikā. Vairākus zaudējumus komandai piešķīra arī tāpēc, ka, braukājot pa Krieviju, liela daļa dinamiešu bija sasirguši ar Covid-19.

    Par Latvijas izlases bāzes klubu līdz šim uzskatītais Dinamo šosezon galvenā trenera amatam izvēlējās bijušo NHL vārtsargu Pēteri Skudru. Viņš savukārt jau no sākta gala, veidojot komandu, savas vienības sastāvam labprātāk piesaistīja ārzemniekus. Pirms nedēļas Skudra, veicot korekcijas komandas sastāvā, bez darba atstāja vēl divus latviešus.

    Šoreiz ardievas pateica pieredzes bagātiem vīriem, bez kuriem iepriekšējās sezonas nebija iedomājamas.

    Dinamo Rīga lauza līgumu ar 36 gadus veco Miķeli Rēdlihu, kas KHL aizvadījis 690 spēles, 11 sezonas aizvadot Dinamo Rīga, bet divas – Jaroslavļas Lokomotiv. Darba uzteikumu saņēma arī 33 gadus vecais Gints Meija, kas visu savu karjeru spēlējis šajā klubā. Hokeja sabiedrība par šādu pavērsienu ir izbrīnīta, jo vadības attieksmi pret pašmāju hokejistiem nesaprot.

    «Par notikušo man vispār nav nekādas iekāres runāt. Labāk nemaz neturpināsim sarunu. Es negribu un nebūšu tas, kas tagad teiks, ka viņš bija tāds, es – šāds… Ir noticis, kas noticis,» sapīcis PDz atzina Miķelis Rēdlihs.

    PDz sazinājās arī ar komandas bosu Juri Savicki, kurš pauda: «Par to, kas notiek Dinamo, šobrīd runāt grūti, jo ir daudz neskaidrību.» Taujāts, vai par komandas vājo sniegumu lielākā atbildība jāuzņemas spēlētājiem vai tomēr galvenajam trenerim, Savickis uzsvēra: «Tagad man nav, ko teikt, ir jāpagaida… Ir dots laiks… Divas nedēļas. Tad skatīsimies!»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē