• VIDEO: TV šovā 8 naži un gardēdis pārģērbušās slavenības pārbauda pašmāju restorānu meistarību

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    24. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ar pārsteigumiem, smiekliem un pavisam gardu izklaidi jau trešo sezonu pie skatītājiem atgriezies TV šovs 8 naži un gardēdis. Tajā astoņi spici “naži” jeb pašmāju restorānu un kafejnīcu īpašnieki – Raimonds Zommers, Liene Zemīte, Endijs Bērziņš un citi metušies cīņā par labākā titulu!

    Dalībniekus vērtē ne tikai konkurenti, bet arī gardēži – slavenības, kuras, pārģērbušās līdz nepazīšanai, dodas uz restorānu, lai izaicinātu, pārbaudītu un provocētu gan tā īpašniekus, gan personālu. Slepenā misijā pie “restorānu karu” dalībniekiem dodas dziedātāja Samanta Tīna, plaši apspriestais šovbiznesa pāris Andris un Liene Kiviči, aktrise Karīna Tatarinova un citi eksperti. Viņi iejutušies īpaši prasīgu klientu lomās, dancinās visus uz nebēdu un pat pamanīsies viesmīļus novest līdz asarām. Kurš no restorānu īpašniekiem veiksmīgāk tiks galā ar tik saspringtajām situācijām, bet kuram nāksies bargi samaksāt par pieļautajām kļūdām? Sekot līdzi kaislībām pašmāju restorānu virtuvēs un uzzināt, kurš kļūs par labāko – restorānu karu 8 naži un gardēdis jaunajā sezonā var Piedzīvojumu sestdienās plkst. 20:30, kanālā 360TV, kā arī lietotnē Shortcut.

    Kuri restorāni metīsies azartiskajā cīniņā?

    Savu meistarību būs gatavi pārbaudīt un restorāna durvis sabiedrībā zināmu personību, kā arī kolēģu vērtējumam jaunajā šova sezonā atvērs dažādas apmeklētāju iecienītas vietas. Pavārmākslā un viesmīlībā sacentīsies Endijs Bērziņš un restorāns Vairāk Saules, Raimonds Zommers un restorāns Entresol, Liene Zemīte un pilsētrestorāns Lapsas māja. Galvaspilsētas ēstuvēm izaicinājumu metīs arī Latvijas reģionos popularitāti iemantojušās maltītes ieturēšanas vietas – ģimenes restorāns Hercogs un tā vadītājs Andris Rūmītis, Valmieras restorāns Vecpuisis un vadītāja Sandra Kupce, kā arī Liepājas viesnīcas Maestro Design Hotel restorāns un īpašniece Gita Stankuss. Bet gardēžu un nažu garšas īpaši lutināt sola Āgenskalna veģetārais restorāns Gardā pupa un tā īpašnieks Imants Dzelme, kā arī Latvijā dzīvojošais indietis Kamals Basins, kurš saimnieko restorānā Wok n Kurry.

    Samanta Tīna piedzīvo grandiozas pārvērtības; viņu neatpazīst pat pašas mamma

    Pirmajā 8 naži un  gardēdis sērijā kolēģus un arī slepeno viesi – dziedātāju Samantu Tīnu -  uzņēma restorānu ķēdes Vairāk Saules īpašnieks Endijs Bērziņš. 

    Lai arī šova dalībnieki zina noteikumus un ir gatavi kolēģu, kā arī slavenību vērtējuma, tomēr laiks, kad  slepenais gardēdis viesosies restorānā, ir miglā tīts. Papildus intrigu palīdzēs saglabāt arī fakts, ka slavenības, vadošo grima meistaru rokās, tiek pārvērstas līdz nepazīšanai un pārtapušas pavisam citos tēlos, metot īstu izaicinājumu un jaucot galvu šova dalībniekiem. Tā, piemēram, dziedātāja Samanta Tīna kļuvapar bravūrīgu un ekscentrisku dāmu un neslēpa, ka pirmo reizi mūžā piedzīvojusi tik pamatīgas vizuālas pārvērtības. Turklāt viņu jaunajā tēlā nepazina nedz restorāna Vairāk Saules darbinieki, nedz pašas mamma.

    Noskaties video:

    Savukārt aktrise Karīna Tatarinova skatītāju acu priekšā “novecoja” par vairākiem gadu desmitiem.

    Atgādinām spēles noteikumus!

    Katrā no šova 8 naži un gardēdis sērijām astoņi Latvijā iecienītu restorānu īpašnieki dosies viens pie otra ciemos, lai baudītu un vērtētu trīs ēdienus no ēdienkartes. Tāpat uz restorānu dosies un to vērtēs slepenais viesis jeb gardēdis –slavenība, kura ar grima mākslinieku palīdzību, tiks pārvērsta līdz nepazīšanai.  Vai astoņiem nažiem servētā maltīte būs tikpat augstā līmenī, kāda tiks pasniegta gardēdim? Vai porcijas būs tikpat lielas un apkalpošana tikpat viesmīlīga? Bet kā restorāna darbinieki reaģēs uz gardēža provokācijām un cik veiksmīgi tiks galā ar neierastām situācijām? Turklāt to, kura no slavenībām viesojusies restorānā, šova dalībnieki uzzinās tikai finālā, kad netrūks nedz šokējošas atklāsmes, nedz smieklu pilni mirkļi. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē