• VIDEO: Karantīnas Margarita — pasaulē slaveni bārmeņi atsaucas Anša Ancova aicinājumam izveidot kokteili attālināti

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Lai atgādinātu par drošu pašizolēšanos, bet tajā pašā laikā saglabātu pozitīvu noskaņojumu, vairāki pasaulē plaši pazīstami bārmeņi, kas šobrīd strādā mājas apstākļos, ir atsaukušies Latvijas kolēģa, kokteiļu čempiona Anša Ancova aicinājumam izveidot kokteili Karantīnas Margarita .

    Laikā, kad teju visas pasaules valstis ir liegušas pulcēties vienuviet vairāk nekā divām personām, ir ierobežoti starptautiskie ceļojumi un aizvērtas teju visas izklaides iestādes, sociālos tīklus pāršalkuši neskaitāmi radoši risinājumi, un viens no tādiem ir arī pasaules labāko bārmeņu kopīgi veidotais kokteilis.

    “Arī pašizolācijas laikā regulāri sazinos ar saviem amata brāļiem un māsām no visas pasaules. Pēc aptuveni divu nedēļu ilga darba, kurā piedalījās bārmeņi no Austrālijas, ASV, Meksikas, Polijas, Austrijas, Ukrainas, Latvijas un citām valstīm, tapa šis pacilājošs video,” stāsta idejas autors Ansis Ancovs, kurš pars ir bijušais pasaules čempions kokteiļu jaukšanā.

    Šajā video redzami patiešām lieli vārdi bārmeņu industrijā: trīskārtējs pasaules flair čempions Mareks Poslužnijs no Polijas, pasaules čempioni klasiskajā disciplīnā Mario Hoferers no Austrijas, Andris Reizenbergs no Latvijas, Agneška Čieslara no Polijas, kā arī astoņkārtējs Austrijas flair čempions un trīskārtējs pasaules čempionāta finālists Štefans Haneders, ASV dzīvojošais ukraiņu talants Vlodimirs Burjanovs un vairāku pasaules čempionātu finālists Klintons Veirs no Austrālijas.

    “Visa bārmeņu kopiena šobrīd ir spiesta palikt mājās, bet tas neliek apstādināt darbu, ko mīlam. Tiešsaistē turpinās meistarklases, tiek organizēti pirmie online bāri arī Latvijā; visam ir iespējams pielāgoties, lai jau pēc kāda laika mēs visi atkal varētu satikties klātienē,” komentē Rooster Rojo tequila globālais zīmola vēstnesis Ansis Ancovs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē