• Vai būsi bagāts? Izrēķini savu naudas skaitli!

    Numeroloģija
    Kaija Zemberga
    19. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai uzzinātu, vai dzīvē tevi pavadīs finansiālā veiksme vai naudu pelnīsi, smagi strādājot, izskaitļo savu bagātības kodu. Tam nepieciešams tikai tavs dzimšanas datums un mēnesis.

    Lai aprēķinātu personīgo naudas skaitli, saskaiti dzimšanas datumu un mēnesi. Ja iegūtais skaitlis veido divciparu skaitli, to vienādo līdz viencipara skaitlim.

    Piemērs: Anna ir dzimusi 1966. gada 7. aprīlī. Sievietes dzimšanas gadam nav nozīmes, taču, saskaitot dzimšanas dienas (7) un mēneša skaitļus (4), iegūst Annas bagātības kodu 11 (7+4=11). Pēc tam to reducē līdz viencipara skaitlim: 1+1=2.

    Bagātības skaitļa kods

    1 Vieninieks numeroloģijā simbolizē sākumu. Tas nozīmē – sāc ar mazumiņu. Nepārdzīvo, ja sākumā naudas maciņā ir mazāk. Lai tiktu pie turības, nepieciešams pacietīgs darbs un gudru cilvēku palīdzība. Nesteidzini notikumus – ja mierīgi un pārliecinoši iesi uz priekšu, kādā dzīves posmā saņemsi savu daļu bagātības. Šā skaitļa enerģētika apzīmē patstāvību, kārtību, precizitāti, kas nepieciešama naudas lietās. Veiksme tevi pavadīs, ja atturēsies no nepārdomātiem tēriņiem, riskiem, azartspēlēm, bezatbildīgas attieksmes pret saviem līdzekļiem. Visums atgādina – bagātība ir nevis kāda noteikta naudas summa bankas kontā, tu esi turīga, ja nauda tev vienkārši ir! Tāpēc esi pateicīga par katru naudas zīmi, mācies ekonomēt – tad tev tās pietiks! Veiksme ir tava sabiedrotā, tā paglābs no nepareiziem lēmumiem un riskantiem ieguldījumiem.

    2 Šo individuālo naudas kodu numeroloģijā uzskata par nelabvēlīgu – skaitļa īpašnieks nemāk rīkoties ar finanšu līdzekļiem. Viņš ar grūtībām naudu nopelna un neapdomīgi tērē. Tāpēc tev ir jāmācās prasmīgi rīkoties ar naudu – jāseko tam, ko pērc, kur to ieguldi, jāmācās krāt. Divnieka enerģija dota, lai naudu pelnītu, bet ne lai tērētu. Ļauj, lai tuvākais cilvēks tev nopērk to, kas tev ir vajadzīgs, lai viņš nāk tev līdz uz veikalu, jo nepārdomāti pirkumi tevi var stipri ievainot. Uztici tuvākajam cilvēkam arī savu līdzekļu pārvaldīšanu. Neļaujies azartspēļu un loterijas riskam!

    3 Veiksmīgs skaitlis bagātības kodā. Liela iespēja, ka dzīvē būsi materiāli nodrošināta, īpaši, ja esi devīga, un finansiālā augšupeja ir primārais tavā dzīvē. Veiksme tevi pavadīs it visā, ja vien nesēdēsi klēpī rokas salikusi, jo nauda diezin vai nokritīs no debesīm. Jāņem vērā, ka Viņa augstība laimīgs gadījums reti apciemo trijnieku. Taču tas ir vienīgais mīnuss tavā finansiālajā biogrāfijā. Visos pārējos brīžos veiksme būs tava sabiedrotā.

    4 Ja tevi pavada šā naudas skaitļa vibrācija, tev ir laimējies. Tos, kas dzimuši četrinieka zīmē, pavada veiksme biznesā un naudas lietās. Šis skaitlis simbolizē stabilitāti un pārliecību par saviem spēkiem. Cilvēks šā bagātības koda ietekmē nosprauž mērķi un ar stingru pārliecību un smagu darbu to realizē. Tāpēc viņš spēj nopelnīt lielu naudu.

    Daudziem vīriešiem, kuru naudas skaitlis ir četri, finansiālā augšupeja sākas pēc laulībām, jo šā skaitļa naudas amulets ir gredzens.

    Taču četrinieks nedrīkst ļauties grūtsirdībai, jācenšas darījumus ar finanšu līdzekļiem veikt pozitīvā noskaņojumā.

    5 Finansiālā veiksme ir tavās rokās! Taču tā atkarīga no tava noskaņojuma, pārliecības un vēlmes nospraust pareizās prioritātes dzīvē. Piecinieks reizēm lidinās pa mākoņiem un izšķiež enerģiju nevajadzīgās nodarbēs. Ja tu stingri turēsies uz zemes, nauda nāks, bet galvenais – tā paliks pie tevis.

    6 Šis skaitlis savieno garīgo un materiālo pasauli, tāpēc šā bagātības koda īpašniekam jācenšas līdzsvarot garīgo dzīves pusi ar citām jomām. Veiksme pavadīs risinot finansiālos jautājumus, pateicoties tam, ka tu jūti naudas enerģiju. Tu jūties materiāli stabili, taču, lai nauda neaizplūstu kā smiltis caur sietu, jāseko savam veselības stāvoklim. Brīžos, kad jārisina nopietni finanšu jautājumi, jāpieņem svarīgi lēmumi, paļaujies uz intuīciju – tā tevi nepievils. Ja arī esi pieļāvusi kļūmīgu soli, tavā dzīvē iestājusies krīze, zini: Visums tevi ved cauri tumšam tunelim uz gaismu. Nauda būs, ja saglabāsi stipras draudzības un mīlestības saites, uzticēsies kolēģiem.

    7 Ja tevi dzīvē pavada septiņnieka naudas vibrācijas, izvairies no azartspēlēm. Tās tev ir bīstamākas nekā citu bagātības kodu īpašniekiem. Lielā mērā, pateicoties šiem cilvēkiem, spēļu zāles nopelna, jo septiņnieks ir izšķērdīgs, viņš zaudē modrību un nauda viņam bieži vien ir papīra vērtē. Esi atbildīgāka pret naudu, kontrolē ienākumus un izdevumus, veic uzskaiti. Pacenties neaizņemties un neaizdot naudu citiem, vismaz ne lielāku summu par to, ko esi gatava ziedot. Un nelaid gar ausīm gudrus padomus, ieklausies cilvēkos, kas tev vēl veiksmi, jo arī tu sabiedrībai esi ļoti vajadzīga. Ja tu iemācīsies mīlēt naudu, pratīsi to nopelnīt un ar vieglu roku netērēsi.

    8 Šis skaitlis simbolizē bezgalīgu labklājību. Šā bagātības koda īpašnieku visu dzīvi pavadīs finansiālā veiksme. Galvenais – bezmērķīgi nekrāj un neapdomīgi netērē naudu. Enerģētiskais līdzsvars starp ienākumiem un tēriņiem saglabāsies, ja naudu ieguldīsi savā attīstībā. Iegādājies sev kaut ko vērtīgu! Lai vairāk nopelnītu, tērē naudu hobijiem un jauniem izaicinājumiem. Veiksme tevi pavadīs, ja sekosi sirds aicinājumam.

    9 Neitrāls skaitlis. Naudas koda īpašnieks nedrīkst slīgt galējībās. Nauda turēsies, ja iemācīsies vienmērīgi pelnīt un tērēt. Cilvēks, kura dzimšanas skaitļi veido deviņnieka vibrāciju, reti ir ļoti turīgs, taču viņš arī naudu nezaudē neapdomīgos tēriņos, darījumos, kārdinājumos. Vēlams naudas lietas kārtot optimistiskā noskaņojumā. Ja tu mīli savu darbu, strādā no sirds un esi gatava rūpalā ieguldīt enerģiju, pelnīsi un dzīvosi labi.  

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē