• Oktobrī īpaša atlaide ģimenēm uz Cirque du Soleil izrādi CRYSTAL Rīgā

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Matt Beard
    2020. gada 15. – 19. janvārī ar ledus izrādi CRYSTAL Rīgā viesosies slavenais Saules cirks (Cirque du Soleil). Tikai oktobrī biļetes uz izrādi iespējams nopirkt ar īpašo 20% atlaidi ģimenēm!

    Saules cirks – slavens visā pasaulē

    Cirque du Soleil ir mūsdienīgs cirks no Kanādas un tiek uzskatīts par lielāko teatrālo priekšnesumu ražotāju pasaulē. Tā uzvedumi ir iespaidīgas, krāšņas izrādes, kurās saplūst dažādi cirka mākslas žanri un idejas no visas pasaules.

    Cirque du Soleil lepojas ar 1400 izpildošajiem māksliniekiem, kuri pārstāv vienpadsmit dažādas nacionalitātes un gandrīz 50 valstis. Viņiem cirks ir ne tikai māksla, bet arī dzīvesveids, iespēja izpaust savu emocionālo un intelektuālo pasauli caur kustību, un talanti no visas pasaules sapņo kļūt par šīs trupas dalībniekiem.

    Gandrīz puse no izpildošajiem māksliniekiem ir bijušie profesionālie sportisti – pasaules un pat olimpiskie čempioni. Cirkā pašreiz strādā bijušie sportisti, kuru īpašumā ir kopumā 17 olimpiskās medaļas!

    Un ir vēl viens būtisks fakts saistībā ar cirku – Cirque du Soleil izrādēs nav un nekad nav bijuši izmantoti dzīvnieki.

    Janvāra viesizrādes Rīgā

    2020. gadā no 15. līdz 19. janvārim Cirque du Soleil viesosies Arēnā Rīga ar izrādi CRYSTAL. Tas ir aizraujošs stāsts par kādu ekscentrisku meiteni Kristālu, kura jūtas nedaudz pazudusi un dodas pārdrošā, neparastā ceļojumā, kas palīdzēs viņai atrast pašai sevi.

    Šis ir 42. Cirque du Soleil šovs kompānijas vēsturē un pirmais — uz ledus. Cirks regulāri piesaista speciālistus, kuri spēj īstenot pašas neticamākās idejas, lai part pieredzējušākie skatītāji katru reizi tiktu pārsteigti no jauna.

    Kombinējot dažādus stilus – akrobātiku, daiļslidošanu un ekstrēmos sporta veidus, šoreiz radīts burtiski jaunu cirka industrijas žanrs.

    Ledus arēna ir pilnībā jauna Cirque du Soleil šovu teritorija, kas klasiskajām cirka disciplīnām ļauj atklāties jaunā veidolā. Vingrotājiem bija jāapgūst izcilas slidošanas prasmes, savukārt piesaistītajiem pasaules līmeņa slidotājiem bija jāapgūst cirka mākslinieku iemaņas. Talantīgi akrobāti, mežonīgi hokejisti un izsmalcināti daiļslidotāji veic neticamus salto un lēcienus uz ledus un rampām, paceļas virs laukuma un izpilda gaisīgus pas-de-deux siksnās. Viņu ātrums un grācija liek skatītājiem apšaubīt pat fizikas likumus…

    Tradicionāli visām Cirque du Soleil izrādēm tiek sacerēta īpaša mūzika, arī CRYSTAL. To atskaņo orķestris klātienē, kas rada vēl īpašāku gaisotni. CRYSTAL skaņu celiņā apvienota dažādu žanru mūzika, sākot no klasiskās un beidzot ar rokmūziku, iekļautas arī šobrīd aktuālu hitu interpretācijas.

    Latvijā radīta arī īpaša Cirque du Soleil spēle, kurā piedaloties, iespējams laimēt biļetes uz šovu CRYSTAL. Piedalieties spēlē šeit: https://skaties.lv/crystal/spele/.

    Par Cirque du Soleil

    Cirque du Soleil ir viena no atpazīstamākajām un lielākajām cirka kompānijām pasaulē. Kopš uzņēmuma dibināšanas 1984. gadā ir radīti vairāk nekā 40 brīnumaini priekšnesumi, ko izbaudījuši 200 miljoni skatītāju vairāk nekā 450 pilsētās visos sešos kontinentos. Cirque du Soleil šobrīd strādā vairāk nekā 4500 darbinieku un 1400 izpildošo mākslinieku no gandrīz 50 valstīm. 2018. gadā pasaulē vienlaicīgi tika demonstrētas 18 dažādas Cirque du Soleil izrādes.

    Uzzini vairāk par Cirque du Soleil šeit: www.cirquedusoleil.com

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē