• Māmiņdienā Līgatnes dabas takās ar interaktīvu spēli aicina iepazīt dzīvnieku mazuļus

    Māmiņdiena
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Atzīmējot Māmiņdienu, Līgatnes dabas takas aicina 11. maiju pavadīt aktīvās un izglītojošās aktivitātēs, piedaloties dabas takās mītošajām māmiņām un viņu mazuļiem veltītā tematiskā spēlē ar orientēšanās elementiem.

    “Pavasarim iestājoties, dabas pasaulē gandrīz ikviena ģimene sagaida papildinājumus savai saimei. Arī Līgatnes dabas takas nav izņēmums, tāpēc šajā Māmiņdienā aicinām  savus apmeklētājus izzināt un iepazīt zvēru pasaules mazuļu laiku,” saka Līgatnes dabas taku vadītāja Inta Lange.

    “Pavasaris un vasara ir laiks, kad pļavas, lauki un meži pārvēršas daudzās mazās putnu un dzīvnieku “bērnistabās”. Tāpēc vēlamies atgādināt, ka dabā atrastam, veselam un mierīgam dzīvnieka mazulim nekāda palīdzība vai “glābšana” nav nepieciešama. Cilvēka iejaukšanās var radīt neatgriezenisku saiknes satraušanu dzīvnieku mazulim ar viņa vecākiem.  Taču vislabāk par savu atvasi parūpēsies tikai tā īstie vecāki.” piebilst Inta Lange.

    Līgatnes dabas takās 11. maijā no plkst. 12 līdz 16  apmeklētāji varēs piedalīties spēlē ar  orientēšanās elementiem, kuras laikā būs iespēja izveidot arī savai māmiņai veltītu novēlējumu. Plkst. 12.30, 13.30 un 14.30 dabas izglītības centra Pauguri pagalmā stāstniece Inita Šalkovska stāstīs pasakas ar iespēju brīnīties, līdzdarboties un iet rotaļā. Visām māmiņām no plkst. 12 -15 dāvanā būs sarūpēta īpaša Māmiņdienas tēja.

    Dalība pasākumā, iegādājoties Līgatnes dabas taku ieejas biļetes.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē