• Konkurss — iespēja iegūt ielūgumu uz Mārtiņa Rītiņa jubilejas pasākumu Kas var būt labāks par šo?

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    19.oktobrī Hanzas Peronā notiks slavenā šefpavāra Mārtiņa Rītiņa jubilejas pasākums Kas var būt labāks par šo?. Kādam no portāla Santa.lv Facebook lapas sekotājiem ir iespēja iegūt ielūgumu divām personām uz šo pasākumu, kas solās būt lielisks, jo pasākumā piedalīsies 30 labākie Latvijas pavāri, izcili dziedātāji un mūzķi.

    Tieši 19.oktobrī skaistu un apaļu jubileju atzīmē personība Mārtiņš Rītiņš, kurš šogad to nolēmis svinēt īpaši un grandiozi. Pasākumu, kura vadība uzticēta JRT aktierim Gundaram Āboliņam, TV personībām Baibai Sipeniecei-Gavarei un Valteram Krauzem, ar saviem priekšnesumiem kuplinās daudzi pazīstami mākslinieki, kas ir ilggadīgi Mārtiņa Rītiņa draugi: operdziedātāja Inese Galante, LNOB soliste Evija Martinsone, ar kuru kopā gaviļnieks savulaik piedalījās TV šovā Dziedi ar zvaigzni, Ilona Bagele ar pavadošo muziķu grupu, dziedātāja un Čikāgas piecīšu dalībniece Lorija Vuda, Normunds Rutulis, Jaunais Jāņu Orķestris, Aminata, Ieva Akuratere, Varis Vētra, Framest, MC orķestris, māksliniece Elita Patmalniece, Olga Rajecka, Aigars Grāvers un citi viesi.

    Koncertā skanēs M.Rītiņa un E.Martinsones dziedātais duets no E. L. Vēbera Operas spoka, Raimonda Paula Mēs, jautrie pavāri no kinofilmas Vella kalpi, M. Brauna dziesma Mīla ir kā uguns (Mārtiņa kora interpretācijā), Brāļi Rītiņi gatavo divus priekšnesumus – Jāzepa Vītola Uguns milna un Mozzarts 4 koncerto Flaunders & Son, Jāņa Lūsēna Dūjas himna u.c. skaņdarbi. Viesiem tiks piedāvāts izbaudīt arī pavāru sagatavotās uzkodas, ledus šovu, Elitas Patmalnieces vadīto gleznošanas meistarklasi, bārmeņu šovu, “šokolādes sprādzienu” u.c. pārsteigumus.

    Viena ielūguma cena – 90 eiro, biļetes cenā pie galdiņa iekļautas uzkodas, kuras gatavo labākie Latvijas pavāri un dzirkstošs dzēriens. Koncertā iegūtie līdzekļi tiks ziedoti Mārtiņa fondam, rehabilitācijas centram Dūjas

    Taču kādam no portāla Santa.lv Facebook lapas sekotājiem ir iespēja tikt pie ielūguma divām personām. Vairāk uzzini Facebook lapā:

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē