• Inese Galante, Sergejs Jēgers, Shipsea un citas Latvijas mūzikas zvaigznes pulcēsies Klusuma festivālā

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. augusts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Klusuma festivāls mūzikas skaņās, kas 16.-17. augustā notiks Liepājā, sola iespēju straujajā ikdienā pabūt mierīgi kopā un klusumā ar sevi.

    Klusuma festivāls ir īpaši radīta vieta, lai paietu malā no ikdienas pienākumiem un darbiem un kaut mirkli izbaudītu laiku arī sev – savam prātam un ķermenim, kuriem nepieciešams laiku pa laikam apstāties un mierīgi atpūsties, lai atjaunotos.

    Festivāla apmeklētāji acināti braukt kopā ar draugiem vai individuāli, kas mīl atpūsties, neizmantojot telefonus, būt ar pieklusinātu savstarpēju komunikāciju, nelietojot alkoholu un baudot mierīgu laiku ar klusiem un akustiskiem notikumiem.

    Pasakainu noskaņu festivālā palīdzēs veidot mūziķi, kuri ir sava žanra izteiktas personības, izpildot mierīgus un akustiskus koncertus. Shipsea, Inese Galante, Kārlis Kazāks, Arstarulsmirus, Ainars Mielavs, Sergejs Jēgers, Ralfs Eilands, Ieva Akuratere, grupas Triana park, Baraka ar Denisu Paškēvicu, Gunārs Meijers, Kaspars Zemītis un Jānis Stībelis.

    Ejot pa festivāla teritoriju mēs sastapsim un baudīsim dzejas un instrumentālās mūzikas piedāvājumus, būs dažādas meditācijas pasniedzēju pavadībā. Piedalīties darbnīcas – šokolādes mandalu pagatavošanā, māla veidošanā, ēterisko eļļu un kristālu meditācijā, antigravity nodarbībās, iegūt smadzeņu tīrību ar RigaBrain tehnoloģijām, dabīgās kosmētikas un jogas nodarbībās, sausās pirts un hennas rituālos, dabas bibliotēkā, zīmēšana brivā dabā uz molbertiem un daudzās citās nomierinošās aktivitātes. Kā arī nakšņošana ir telšu pilsētiņā, varēs baudīt virtuves piedāvājumus un mierīgi atpūsties pie dabas, sauļoties pludmalē, doties pastaigās, gulšņāt šūpuļkrēslos, lai iztukšotos un dotu telpu kam lielākam, paši sev!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē