• Iespēja baudīt klasiskās mūzikas koncertšovu tumsā

    Izklaide
    18. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Piektdien, 26. aprīlī Lielajā ģildē notiks klasiskās mūzikas koncerts pilnīgā tumsā — multimediju šovs Mūzika tumsā: Pavasara noskaņojums. Vijolnieces un muzikālās izrādes autores Jevgēņijas Zimas pavadībā gandrīz 20 mūziķi no orķestra Pēterburgas virtuozi izspēlēs dažādu klasiskās mūzikas autoru skaņdarbus, ko pavadīs arī deju solo priekšnesums.

    Vijolniece Jevgēņija Zima, kura Latvijā viesojusies pagājušā un aizpagājušā gadā, ir iemīļojusi gan Lielās ģildes akustiku, gan arī Latvijas publikas atsaucību: “Es katru reizi ļoti gaidu atgriešanos pie Latvijas publikas, kam esam spēlējuši vairākas reizes. Mūs šeit tik sirsnīgi uzņem, ka šīs emocijas vēl ilgu laiku dod iedvesmu radošajai darbībai. Man patīk arī Vecrīga, mazās ieliņas, tirdziņi un iespēja vērot dzīves ritmu Rīgā. Šī ir vieta, kur atgriezīšos vēl un vēl. Tagad atgriežamies pie Latvijas publikas ar pavasara noskaņojumu, tādēļ aicinu ikvienu atnākt un izbaudīt mūsu radīto muzikālo stāstu un kopīgi noskaņoties tai vieglajai pavasarīgajai noskaņai, tauriņiem vēderā,” aicina vijolniece un izrādes autore Jevgēņija Zima.

    Muzikālā izrāde tumsā būs pasākums, kas patiks ne tikai klasiskās mūzikas cienītājiem, bet arī tiem, kuri līdz šim nav iepazinuši šī mūzikas veida skaņdarbiem. Muzikanti atskaņos pasaules klasiskās mūzikas šedevrus 3D lāzeršova pavadībā, kā arī būs iespēja vērot horeogrāfijas priekšnesumus, būs arī video un gaismas šova elementi.

    Noskaties video no pērnā gada koncerta novembrī!

    Vairāk kā stundu garā muzikālā izrāde tumsā Pavasara noskaņojums piedāvās klausītājiem labākās klasikās mūzikas melodijas, kas jau ir labi zināmas, gan arī dažādas aranžijas stīgu instrumentiem, rosinot domāt pa pamošanos dabā, par iemīlēšanos, par dzīvības spēku.

    Biļetes uz muzikālo izrādi Mūzika tumsā: Ziemassvētku mistērija iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs visā Latvijā un interneta vietnē Bilesuserviss.lv biļešu cena no 15 līdz 70 EUR.

    Zīmols Mūzika tumsā ir mākslas un tehnoloģiju sinerģija, kas apvieno simfoniskās mūzikas klasisko izpildījumu un mūsdienīgu 3D grafiku, kas veidots katram no skaņdarbiem atsevišķi, katrai dziesmai veidojot savu vizuālo stāstu. Klasiskās mūzikas izpildītāju, orķestra Sanktpēterburgas virtuozi dalībnieki pilnīgā tumsā spēlē sarežģītas simfonijas un operu fragmentus, jau no pirmajām skaņām aizraujot klātesošos klausītājus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē