• FOTO: Ķirsons būvē greznāko Ziemassvētku egli Eiropā

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Lai arī Krasta ielā jau rotājas svētku egle, tā, izrādās, nemaz nav īstā — uzņēmējs Gunārs Ķirsons tikai šonedēļ sola iedegt Eiropā greznāko un vērienīgāko Ziemassvētku egli.

    Iespaidīgā rotājuma tapšanā aktīvi iesaistās arī pats uzņēmuma dibinātājs Gunārs Ķirsons, uzmanot egles izveides darbus, kurus plānots pabeigt šonedēļ, lai uz svētkiem Latvijai pasniegtu īpašu dāvanu – Eiropā greznāko Ziemassvētku egli.

    “Egle būs, un svētki arī būs, un mēs no sirds ticam – nekas mūs neapturēs un šogad egle būs līdz šim vērienīgākā un aizkustinošākā egle Latvijas vēsturē! Skaisti izrotāta Ziemassvētku egle ir viena no galvenajām svētku tradīcijām. Dāvinot Latvijai šo svētku egli, izmantojam 21. gadsimta sniegtās iespējas un, apvienojot dabu ar tehnoloģiju risinājumiem, aicinām ikvienu uz mirkli atgriezties bērnībā, atkal no sirds noticot brīnumiem!” pārliecināts Gunārs Ķirsons.

    Egles izveide un montāža prasījusi trīs nedēļas. Pārvarot visus šķēršļus, rezultāts būs greznākais ne tikai Baltijā, bet pat Eiropā. Egle LIDO Atpūtas centrā tiks iedegta šo ceturtdien, 19. decembrī, plkst. 18.00.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē