• Stockmann Trakās dienas šogad notiks tikai interneta vidē

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Ņemot vērā valstī izsludināto ārkārtas situāciju saistībā ar korona vīrusa izplatīšanos, Stockmann ikgadējā kampaņa Trakās Dienas šajā pavasarī norisināsies tikai internetā.

    “Šajās dienās Stockmann darbinieku un klientu veselība ir galvenā prioritāte. Trakās Dienas vienmēr ir bijusi ļoti populāra kampaņa mūsu klientiem, tāpēc šoreiz mainām iepirkšanās formātu – organizējot iepiršanos tikai internetā, Trako Dienu mājaslapā. Tādējādi varam nodrošināt klientiem ērtu iepirkšanās pieredzi, neizejot no mājām, kas īpaši svarīgi ir šajā ārkārtas situācijas laikā,” uzsver universālveikala Stockmann direktore Dace Goldmane.

    Lai padarītu apstākļus drošākus gan darbiniekiem, gan klientiem, universālveikalā pastiprināti tiek veikta telpu tīrīšana un dezinfekcija, kā arī tiek ievēroti visi norādījumi, ko izvirza atbildīgās institūcijas.

    Stockmann universālveikals ir atvērts un turpina apkalpot klientus. Lai novērstu vīrusa izplatību, esam pārtraukuši atsevišķu pakalpojumu piedāvāšanu, piemēram, make-up un stilista pakalpojumus. Aicinām klientus ievērot noteikto divu metru distanci iepērkoties, izmantot veikalā pieejamos dezinfekcijas līdzekļus, kā arī izmantot maksājumu kartes nevis skaidru naudu,” turpina Dace Goldmane.

    Kā zināms, līdz 14. aprīlim Latvijā ir izsludināta ārkārtas situācijā, kurā iedzīvotājiem ieteikts neapmeklēt sabiedriskus pasākumus un pastiprināti ievērot higiēnas un drošības prasības, esot publiskās vietās.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē